}
Αρχική / Slider / Αναβολή της εκδήλωσης για το “Απόστολος Κόντος”

Αναβολή της εκδήλωσης για το “Απόστολος Κόντος”

Η έξαρση του κορωνοϊού που έχει οδηγήσει σε λήψη έκτακτων μέτρων στην Αττική καθώς και η πρόσφατη απώλεια της συζύγου του Απόστολου Κόντου εμπόδισαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την μετονονομασία του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Λυκείου. Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος, η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Νέα Φιλαδέλφεια, 18/09/2020

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετική ανακοίνωσή μας έχουν ολοκληρωθεί από την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, μετά και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, οι διαδικασίες από την πλευρά του Δήμου για την μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου  που βρίσκεται επί των οδών Θεσσαλονίκης και Βυτίνης στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε σχολικό κλειστό γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ».

Η τελετή μετονομασίας του κλειστού γυμναστηρίου, έπειτα από σχετική συνεννόηση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου με τον Απόστολο Κόντο, αναβάλλεται προσωρινά και θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση πρέπει να διοργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδεται η πρέπουσα τιμή σε έναν τόσο σπουδαίο αθλητή, όπως ο Απόστολος Κόντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.