}
Αρχική / Slider / ΑΕΚ: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, ευχαριστούμε την ΦΕΑ

ΑΕΚ: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, ευχαριστούμε την ΦΕΑ

Ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εκφράζει την ικανοποίησή της για την έκβαση μακράς προσπάθειας του Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ κ. Γιάννη Βούρου και στελεχών του Δήμου, σχετικά με την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου από όλα τα Σωματεία του Δήμου, με κριτήρια ίσης μεταχείρισης, χωρίς αποκλεισμούς σωματείων και επιλεκτικές διαδικασίες του παρελθόντος.

Η ΑΕΚ χαιρετίζει την ιστορική πρωτοβουλία του Δημάρχου, ο οποίος για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια αναγνωρίζει ισομερώς σε όλα τα σωματεία το αυτονόητο δικαίωμα στη στέγαση των αθλητικών τους τμημάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Η ΑΕΚ πρωτοστάτησε για την επαναφορά της νομιμότητας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματά της, αλλά και για την αποκατάσταση της νομιμότητας, μέχρι την ολική δικαίωση.

Είναι πλέον βέβαιο, ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και από πλευράς Δημοτικής Αρχής και θα βρει σύμφωνα όλα τα σωματεία του Δήμου, που επιθυμούν την ισονομία και όχι το επιλεκτικό μονοπώλιο σε βάρος των λοιπών σωματείων και του δημοτικού μαζικού αθλητισμού.

Φωτεινό παράδειγμα η άψογη και σε νέες βάσεις συνευθύνης και κοινής αντίληψης για την πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την αρωγή στον μαζικό αθλητισμό, η συνεργασία του Σωματείου μας με το Σωματείο Φ.Ε.Α. για τη χρήση του σχολικού γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος».

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρο για την καίρια και αποφασιστική παρέμβασή του στα ζητήματα στέγασης όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας με αντικειμενικά αθλητικά κριτήρια μόνο, χωρίς τους αποκλεισμούς του παρελθόντος, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς το φίλο Σωματείο ΦΕΑ και τη διοίκησή του.

Για το Σωματείο ΑΕΚ

Ο Πρόεδρος

Οι αντιπρόεδροι

Τα μέλη

 

Συνάντηση ΦΕΑ – ΑΕΚ και λύση στο ζήτημα των ωρών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.