}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Έτσι θα λειτουργήσουν τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα στη Φιλα-ηδόνα

Έτσι θα λειτουργήσουν τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα στη Φιλα-ηδόνα

Νέα Φιλαδέλφεια, 07/09/2020

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια του σχεδιασμού, προγραμματισμού και της έναρξης των Αθλητικών, Πολιτιστικών & λοιπών Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων του, για την επικείμενη περίοδο (2020-2021), με αίσθημα ευθύνης και με οδηγό την προστασία της Δημόσιας και ατομικής υγείας, ενημερώνει τους ενδιαφερομένους συμπολίτες μας, τα εξής:

 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Ø Ενημερώσεις – Πληροφορίες – Αιτήσεις  Συμμετοχής:  Διεύθυνση: Ραιδεστού – 21 Νέα Χαλκηδόνα.

Ø Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00.

Ø Τηλέφωνα: 213-2026310/331/332 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ) & 213-2026313/350/356 (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ).

 

Ø Ειδικά, για το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, στο χώρο του πρώην Στρ. Εργοστασίου Νέας Χαλκηδόνας.

Ø Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως & Βάρναλη.

Ø Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00  &  Πέμπτη, 19:00-21:00.

 

Ø Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής: έως τις 30/9/2020.

 

Ø  Έναρξη λειτουργίας προγραμμάτων: 01/10/2020.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Αίτηση συμμετοχής (χορηγείται από την Υπηρεσία).

2. Ιατρική Βεβαίωση (για τα Αθλητικά Προγράμματα, Δραστηριότητες & το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών).

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (για τους Δημότες), ή Λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο. ή κινητής Τηλεφωνίας (για τους κατοίκους), (για τα Αθλητικά Προγράμματα, Δραστηριότητες & το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών).

4. Φωτογραφία.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

1. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι, θα ήταν προτιμότερο, ασφαλέστερο και λειτουργικότερο, η κατάθεση των αιτήσεων & των δικαιολογητικών συμμετοχής από τους ενδιαφερομένους,  να γίνεται ηλεκτρονικά, από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και στο αντίστοιχο πεδίο: Διεύθυνση:  www.dimosfx.gr.

 

2. Οι πολίτες που θα επιλέξουν να προσέρχονται αυτοπροσώπως και κατόπιν ορισμένης τηλεφωνικής συνεννόησης στην υπηρεσία,  παρακαλούμε πολύ για την ασφάλεια την δική τους, αλλά και των εργαζομένων, όπως τηρούν και συμμορφώνονται πλήρως, με τις οδηγίες και τα  ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, των εκτάκτων μέτρων περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας του κοροναϊού, COVID-19 (να φορούν μάσκα, τήρηση αποστάσεων, κ.λ.π.).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  1. Η συγκρότηση των Τμημάτων  Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης, θα γίνει σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα προβλεπόμενα στις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφαλούς άσκησης – άθλησης.
  2. ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ & ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ/ΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ/Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ (COVID-19)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Όλες και όλοι σήμερα στην παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο τύπου Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.