}
Αρχική / Slider / Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία. Δημοτική δαπάνη η ταφή του Κώστα Μελιγκώνη.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία. Δημοτική δαπάνη η ταφή του Κώστα Μελιγκώνη.

Άμεση ήταν η αντίδραση στα κοινωνικά δίκτυα για τον χαμό του συντοπίτη μας Κώστα Μελιγκώνη. Ο ίδιος ο Κώστας αλλά και η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στη Νέα Χαλκηδόνα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Χάβαρι Ηλείας, με την οποία διατηρούσε στενούς δεσμούς. Ο 34χρονος Λοχίας καταδρομών, έπεσε με το αλεξίπτωτό του στην περιοχή των Μεγάρων κατά την διάρκεια άσκησης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο άνεμος τον παρέσυρε και βρέθηκε σε βάλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η κηδεία του παλικαριού που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος, θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ι.Ν. της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα και όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, μετά από απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου η ταφή θα πραγματοποιηθεί Δημοτική δαπάνη, τιμής ένεκεν.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αλλά και η πόλη μας θρηνούν για την απώλεια του λοχία των αλεξιπτωτιστών Κώστα Μελιγκώνη που έπεσε στο καθήκον. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο (05 Σεπτεμβρίου) στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις και άλλες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου μας.

Δύναμη Πολιτών – Άρης Βασιλόπουλος

Ο θάνατος του συμπολίτη μας στελέχους των ενόπλων δυνάμεων Κώστα Μελιγκώνη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του μας γεμίζει θλίψη. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ξανά Μαζί – Παντελής Γρετζελιάς

«Τα θερμά συλληπητήριά μας στην οικογένεια του εκλεκτού φίλου και συμπολίτη μας Χρήστου Μελιγκώνη για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού του κατά την άσκηση των στρατιωτικών του καθηκόντων.»

Η πόλη της καρδιάς μας – Χάρης Τομπούλογλου

«Η πόλη μας, η Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, αποχαιρετά αύριο Σάββατο στις 2μμ, μαζί με όλους τους Έλληνες, στην Αγία Ευφημία Νέας Χαλκηδόνας, ένα δικό της παιδί, τον Κώστα Μελιγκώνη. Η Ελλάς ευγνωμονούσα!»

Πόλης Ενότητα – Τάσος Κωνσταντινίδης

 «Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του συμπολίτη μας Λοχία Κωνσταντίνου Μελιγκώνη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Αθάνατος!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Όλες και όλοι σήμερα στην παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο τύπου Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.