}
Αρχική / Slider / Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι στην κηδεία του Κώστα Μελιγκώνη(photos)

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι στην κηδεία του Κώστα Μελιγκώνη(photos)

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ. Φλώρου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, σήμερα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, η εξόδιος ακολουθία του Λοχία ΠΖ, Καταδρομέα, Κωνσταντίνου Μελιγκώνη. Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπητό Κώστα που έφυγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν σε εκπαιδευτική πτώση με αλεξίπτωτο, παρασύρθηκε από ρεύματα και τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Στην κηδεία του συντοπίτη μας τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρος Γεωργαμλής και οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης και Ηλίας Τάφας. Από την Αντιπολίτευση διακρίναμε τον Άρη Βασιλόπουλο, τον Παντελή Γρετζελιά, τον Χάρη Τομπούλογλου και τον Νίκο Σερετάκη. Παρόντες και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Κοπελούσος και Πέτρος Λαζαρίδης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος που βρίσκεται από χθες σε προγραμματισμένο ταξίδι εκτός Αθηνών, έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αλλά και η πόλη μας θρηνούν για την απώλεια του λοχία των αλεξιπτωτιστών Κώστα Μελιγκώνη που έπεσε στο καθήκον. Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”. Όπως ανακοινώθηκε με απόφαση του Δημάρχου η ταφή του συμπολίτη μας θα γίνει με Δημοτική δαπάνη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.