}
Αρχική / Slider / Νέα συνάντηση στις ΚΤ.ΥΠ. για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας

Νέα συνάντηση στις ΚΤ.ΥΠ. για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, για τρίτη φορά από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους (Σεπτέμβριος 2019), βρέθηκαν στα γραφεία των Κτιριακών Υποδομών για να θέσουν στην Διοίκηση των ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας και άπτονται των αρμοδιοτήτων της εταιρείας.

 

  • Η πορεία και η εντατικοποίηση των εργασιών για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας
  • Η νέα πτέρυγα στο 1ο Γυμνάσιο/1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ. Κατσίπο επίκειται συνάντηση με την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση τέτοιου είδους μελετών
  • Η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή νέων αιθουσών στο συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. (τουλάχιστον έξι)
  • Η παραχώρηση χρήσης χώρων που ανήκουν στις ΚΤ.ΥΠ. στο Δήμο,

 

ήταν τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της νέας  συνάντησης με τον Πρόεδρο της εταιρείας Κτ. Υπ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) Τιμολέοντα Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή Έργων  Θεόδωρο Κυριαζόπουλο.

 

Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν εδώ και αρκετά χρόνια την τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.