}
Αρχική / Επώνυμα & Ανώνυμα / Μόνο νίκες και άσε τους άλλους να διασύρονται έως συνήθως στα δικαστήρια!

Μόνο νίκες και άσε τους άλλους να διασύρονται έως συνήθως στα δικαστήρια!

Στην ΑΕΚ ποτέ τίποτα δεν έχει χαριστεί. Πάντα ότι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με πολύ κόπο και ιδρώτα στο χορτάρι. Μάλιστα πολλές φορές νικώντας το διεφθαρμένο παλιό σύστημα και οποιαδήποτε άδικη δικαστική απόφαση.

Μην ξεχνάμε ότι πριν 2 χρόνια την χρονιά της κατάκτησης του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ΑΕΚ κοιμήθηκαν το βράδυ πριν το παιχνίδι στην Τούμπα με + 5 βαθμούς διαφορά και κεκλεισμένων των θυρών και ..ξύπνησαν με +2 και με κόσμο.

Στην προκειμένη περίπτωση που παρεμπιπτόντως είναι μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι εντυπώσεων απέναντι στον Οσφπ ,αφού ούτε υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ φυσικά αλλά παίρνει και τους 7 βαθμούς  πίσω στέλνοντας το Cas την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων ώστε να βγει μια οριστική απόφαση, η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει την νικηφόρα της πορεία και να δείξει ποια ομάδα δικαιούται να πάρει την δεύτερη προνομιούχα θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Για να είναι ήσυχη και κυρίαρχος σε όλα με 3 νίκες θα έχει ισοπεδώσει τους πάντες στους εναπομείναντες 3 αγώνες.

Και αυτοί οι αγώνες είναι με ΠΑΟ εκτός με ΠΑΟΚ εντός και Οσφπ εκτός.

Αν η ΑΕΚ πετύχει 2 νίκες απέναντι σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ χάσει από τον ΟΣΦΠ την επόμενη αγωνιστική τότε η ΑΕΚ είναι στην δεύτερη  θέση ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.

Αν όμως ο ΠΑΟΚ πάρει θετικό αποτέλεσμα (ισοπαλία ή νίκη ) στο Καραϊσκάκη τότε η ΑΕΚ και να νικήσει τους 2 επόμενους αγώνες θα θέλει θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο αφού ο ΠΑΟΚ  θα παίζει με τον διαλυμένο Άρη..

Όπως και να έχει όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο και αυτομάτως το παιχνίδι με τον ΠΑΟ την Κυριακή είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει όλες τις δυνατότητες να βουλώσει τα στόματα όλων να καλύψει αυτή την περιβόητη διαφορά των 7 βαθμών (αλήθεια τι αυτοκτονία αυτό το παιχνίδι ειδικά με τον Αρη της απίστευτης ατυχίας και συνεχόμενης ρέντας των Θεσσαλονικιών..) και να μην περιμένει κανένα Cas…Mas …Las ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το και καμία Επιτροπή Εφέσεων.

Πραγματοποιώντας αυτό θα έχει τελειώσει την ομάδα του ΠΑΟΚ ψυχολογικά μια και καλή δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς τους να συνεχίσουν να τους γιουχάρουν και να τους φορτώνουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα μετά την πρόσκαιρη αναθεώρηση εκ μέρους τους των πραγμάτων λόγω της προσωρινής απόφασης.

Μια απόφαση που αναδεικνύει από το Cas το μεγάλο κενό που υπάρχει σε θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά θέματα αθλητικής δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Εκτός αν στην δική μας χώρα η πολυιδιοκτησία ομάδων   από επιχειρηματίες επιτρέπονται για ένα δίκαιο  και ίσο πρωτάθλημα..

Δεν έχει λοιπόν παρά να μας το διευκρινίσει αυτό η Επιτροπή Εφέσεων γιατί η ηγεσία του Αθλητισμού μας το… διευκρίνισε τότε που αποδέχτηκε την παρανομία στην ουσία αλλάζοντας τον νόμο και σώζοντας τον ΠΑΟΚ σε μια  νύχτα.

Και επειδή ζούμε στην Ελλάδα και επειδή έχουμε δει όλα τα απίθανα να γίνονται πιθανά και όλα τα παράλογα να γίνονται λογικά η ΑΕΚ επιβάλλεται για αυτούς τους λόγους ακόμα παραπάνω να τους τελειώσει όλους ποδοσφαιρικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.