}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος για την εργατική Πρωτομαγιά

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος για την εργατική Πρωτομαγιά

Το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς αποτελεί ορόσημο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για περιφρούρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για κατάργηση της εκμετάλλευσης, για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο φετινός εορτασμός βρίσκει την χώρα μας εν μέσω μιας νέας πρωτόγνωρης υγειονομικής αυτή τη φορά κρίσης, που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας μας.

Ιδιαίτερες συνθήκες παγκοσμίως, ιδιαίτερες συνθήκες για τη χώρα μας, ιδιαίτερες συνθήκες και για την πόλη μας που εδώ και πολλά χρόνια γιορτάζει την Πρωτομαγιά σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, όντας επίκεντρο και σημείο αναφοράς, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αττική.

Φέτος τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά αυτό όμως το γεγονός δεν μπορεί να θολώσει το μήνυμα για προάσπιση της κοινωνικής συνοχής, των εργασιακών δικαιωμάτων και των διαχρονικών αιτημάτων των εργαζομένων.

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Απριλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Βρες τον καλύτερό σου φίλο

Νέα Φιλαδέλφεια, 20/01/2021 Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος έχει την υποχρέωση να προγραμματίσει …

One comment

 1. Ntatsis Konstantinos

  Καλή πρωτομαγία σε ολους μας.

  Οπως σωστά αναφέρει ο Δήμαρχος
  «Η ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς αποτελεί ορόσημο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για περιφρούρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για κατάργηση της εκμετάλλευσης, για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη».

  Η πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια γιορτάζει την Πρωτομαγιά σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που την καθιστά επίκεντρο και σημείο αναφοράς, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αττική’

  Φέτος ομως οι συνθήκες είναι και ιδιαίτερες.
  Υπάρχει οικονομική διατάραξη. Ομως το σημαντικότερο κατά την ταπεινή μου άποψη :

  Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (παζάρι με την μέχρι τώρα μορφή), Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Ο ΣΥΧΝΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΜΑΣ δημιουργούν τις προυποθέσεις ωστε πολλοί από μας να συνειδητοποιούμε τι μηνύματα μας χαρίζει κάθε χρόνο η Πρωτομαγιά.

  Και πάλι καλή πρωτομαγιά και καλή ανηφόρα (μάλλον εχει λίγη ακόμα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.