}
Αρχική / Slider / Φροντίδα και για τα αδέσποτα ζώα από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Φροντίδα και για τα αδέσποτα ζώα από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Συνάντηση με τον Φιλοζωικό Σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους για τα αδέσποτα ζώα, αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η κ. Κική Καραθανάση, επισήμανε στην Δημοτική Αρχή τα μεγάλα προβλήματα για τα αδέσποτα ζώα και επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί, εφόσον επιβληθεί καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν ξεχνάμε τους τετράποδους φίλους μας

Η υγειονομική κρίση που μαστίζει τον τελευταίο καιρό τη χώρα μας, έχει επιπτώσεις και στα αδέσποτα ζώα.

Ο Δήμος  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας κάνουν έκκληση στους συμπολίτες μας να φροντίσουν με λίγο φαγητό και νερό τα αδέσποτα ζώα, ιδιαίτερα εκείνα που ζούσαν κοντά σε χώρους εστίασης, που είναι πλέον κλειστοί.

Επίσης, σε περίπτωση καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, καλούμε τους συμπολίτες μας που σιτίζουν ζώα σε συγκεκριμένες περιοχές, να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο, προκειμένου να εξασφαλιστούν άδειες κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα σημεία και τις συγκεκριμένες ώρες σίτισης.

Ζητάμε από όλους με αίσθημα ευθύνης να βοηθήσουν, ώστε να ξεπεραστούν οι δύσκολες ώρες, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις, όχι μόνο στους συνανθρώπους μας αλλά και στους τετράποδους φίλους μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.