}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ευτυχώς που έχουμε σοβαρή Δημοτική Αρχή

Ευτυχώς που έχουμε σοβαρή Δημοτική Αρχή

Αντάξια των περιστάσεων εμφανίζεται η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος. Μια αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε χθες σε κοινωνικό δίκτυο, στάθηκε αφορμή να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι η Διοίκηση έχει τα αντανακλαστικά να αντιμετωπίσει την μεγάλη κρίση που περνά και η πόλη μας.

Με αφορμή την σύγκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέρος της αντιπολίτευση που έχει κάνει αισθητή την απουσία του όλες αυτές τις μέρες, εξαπέλυσε επίθεση, γιατί η Διοίκηση εισάγει θέμα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς όταν όλοι γνωρίζουν ότι δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Το έγραψε άλλωστε πρώτη η εφημερίδα μας, αναφέροντας και τις δυσμενείς για τον Δήμο επιπτώσεις αυτής της εξέλιξης.

Και τι αποδείχθηκε τελικά; Ότι έγκαιρα ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και η Δημοτική Αρχή, στην απαρχή όλης αυτής της δυσάρεστης κατάστασης, την ίδια ημέρα που με κυβερνητική απόφαση έκλεισαν τα σχολεία (10/3), διέβλεψαν την άσχημη τροπή των πραγμάτων και ενημέρωσαν τον υπουργό εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, ζητώντας ταυτόχρονα έκτακτη επιχορήγηση στο ύψος των απωλειών που θα υποστεί ο Δήμος μας, από την μη διεξαγωγή του εορτασμού της πρωτομαγιάς.

Καταλάβαιναν όπως είναι λογικό το αυτονόητο αλλά επειδή το λογικό δεν είναι αυτονόητο για όλους, τους αξίζει ένα συγχαρητήρια.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.