}
Αρχική / Slider / Σημαντική βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες (μάθε περισσότερα για το 210 2518875)

Σημαντική βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες (μάθε περισσότερα για το 210 2518875)

Νέα Φιλαδέλφεια, 17/03/2020

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας οργανώνει περαιτέρω δράσεις κοινωνικής προστασίας και φροντίδας των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Καλώντας από Τετάρτη 18/03/20 στο 210 – 2518875 και για το διάστημα που θα συνεχιστούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας θα βοηθά ηλικιωμένους, ηλικιωμένες και όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης.

Το προσωπικό του Δήμου μας θα αξιολογεί το κάθε αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως π.χ. παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, ζητήματα άμεσης διεκπεραίωσης με δημοτικές υπηρεσίες κ.α.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταβάλλει κάθε προσπάθεια και στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας που έχουν ανάγκη, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω του κορωνοϊού.

Με τα παραπάνω, αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις ευπαθών ομάδων και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια από το προσωπικό του Δήμου μας.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

Από την Τετάρτη 18/03 οι υπάλληλοι της κοινωνικής μας υπηρεσίας  θα καλούν ηλικιωμένους (αρχικά τα μέλη των ΚΑΠΗ) που δεν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα και θα τους ενημερώνουν για την ύπαρξη της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ –ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

 

Νέα Φιλαδέλφεια, 17/03/2020

Στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του κορονοϊού (SARS-COV-2), και για την ασφαλή εξυπηρέτηση των μελών των τριών ΚΑΠΗ του Δήμου μας, από Τρίτη 17/3/2020 ξεκινά η παρακάτω διαδικασία.

Δίπλα από την είσοδο του Δημαρχείου (Λ. Δεκελείας 97, Νέα Φιλαδέλφεια) έχει τοποθετηθεί ξύλινο σπιτάκι όπου υπάλληλος των Κοινωνικών Υπηρεσιών θα παραλαμβάνει και θα παραδίδει τα βιβλιαρίων των μελών των ΚΑΠΗ για τη συνταγογράφησή τους.

Προσκομίζουμε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

· ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

· ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

· ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ

Το σημείο θα παραμένει ανοικτό για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09.00πμ – 12.00μμ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία: 210 – 2532047 (ΕΣΩΤ. 304).

Σημαντική επισήμανση:

Συστήνεται για την ατομική τους προστασία, να μην προσέρχονται οι ωφελούμενοι, αλλά μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.