}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας της Α.Ε Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας της Α.Ε Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Α.Ε Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας στην Συνοικία Ειρήνη, με την συμμετοχή της Αθλητικής Ψυχολόγου (υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών) κ. Γλυκερίας Σκούρα, την οποία προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παπάς.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί γονείς με τα παιδιά τους που άκουσαν προσεκτικά τις επισημάνσεις τις παρατηρήσεις αλλά και τις προτροπές της ψυχολόγου, σε θέματα που αφορούν την συμπεριφορά τους έως προς το ψυχολογικό κομμάτι απέναντι σε παιδιά που κάνουν αθλητισμό, και πάνω σε πιθανά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της ενασχόλησης τους.

Μετά την ομιλία μάλιστα πολλοί γονείς έθεσαν τις ερωτήσεις τους επάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, και ακολούθησε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος, μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Είναι άξιες συγχαρητηρίων τέτοιες προσπάθειες και εκδηλώσεις που οργανώνονται από τους υπέυθυνους του Συλλόγου, αφού προσφέρουν πολίτιμες υπηρεσίες προς το κοινωνικό σύνολο.

Μάλιστα οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν αφού πολύ πιθανό μέσα στον Μάρτιο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, σε συννενόηση με την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, με θέμα την συμβολή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον Προσφυγικό Ελληνισμό.

Ηλίας Θεοδοσόπουλος

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.