}
Αρχική / Slider / ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΗΒΟ”

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΗΒΟ”

Πλέον θα ακούμε τις φοβερές ατάκες σου από τον ..ουρανό. Φστ μποινγκ – έχω και κότερο πάμε μια βόλτα – Κατίνα σαλαμάκι , μερικές από αυτές που πέρασαν στην ιστορία. Όπως πέρασες και εσύ στην ιστορία σαν ένας τεράστιος εκπληκτικός ηθοποιός και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αφήνωντας μια μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά , αλλά και τεράστια διδάγματα για την ζωή , αφού μέχρι τα γεράματα ήσουν γεμάτος αγάπη πίστη και ελπίδα γι αυτό που έκανες δείχνοντας τον δρόμο σε όλους μας… Τον δρόμο της προσπάθειας και της ελπίδας.

Μια ελπίδα που άστραψε και φώτισε στα μάτια μας εκέινο το πρωινό του Νόεμβρη του ’13… Και μαζί με αυτή την λάμψη γέμισαν τα μάτια μας από δάκρυα βλέποντας το βίντεο της παρουσίασης της Αγιάς Σοφιάς από εσένα ΜΕΓΑΛΕ ΑΕΚΤΖΗ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ , βίντεο που θα είναι για ΠΑΝΤΑ χαραγμένο στην καρδιά μας.

Τώρα όλα αυτά ..εσύ θα τα βλέπεις από ..ψηλά.. Από εκεί ..από την ORIGINAL Παραδείσου των ηθοποιών των ανθρώπων , και θα χαμογελάς, Όπως ένα γλυκό χαμόγελο θα σχηματίζεται και στο πρόσωπο το δικό μας βλέποντας σε , στην ξεχωριστή θέση που θα είναι προς τιμή σου στο παλάτι και στα τείχη που όπως είπες ¨”δεν θα ξαναπέσουν ποτέ’…

Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ…

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.