}
Αρχική / Slider / Προελαύνει!!! (video)

Προελαύνει!!! (video)

Εξαιρετικός ο Άτταλος επιβλήθηκε του Χαλανδρίου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με σκορ 3-0, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν καλύτερη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην νίκη σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση στον πολύ κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο.

Το 1-0 έκανε στο 16΄ο Κορλιές με σουτ μέσα από την περιοχή, το 2-0 ο Βάσος στο 25΄με αριστουργηματικό φάουλ (βίντεο) στο γάμα της εστίας του Χαλανδρίου και το 3-0 ο Λύγκος στο 72΄μετά από υποδειγματική ομαδική προσπάθεια.

Την ίδια ώρα ο δεύτερος στη βαθμολογία Βύρωνας γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του από την συμπολίτισσα του Δόξα και έτσι η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ξέφυγε τέσσερις βαθμούς.

Στο τέλος, οι παίκτες της ομάδας αφιέρωσαν την σπουδαία αυτή νίκη στους αθλητές της Ακαδημίας που δεν σταμάτησαν λεπτό να τους ενθαρρύνουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: (Γαληνός Νικολαίδης) Παρασκευόπουλος, Κοντής, Κορλιές, Πολυχρονάκης, Χρόνης, Μποζινάκης, Πάππος (70’ Πλεξίδας), Κουλόλι (66’

Παναγιωτάκης), Λύγκος, Βάσος (81’ Στάμος), Μιράκας (59’ Ντούμος) ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Διαμαντάρας, Μπέης (55’ Κανέλλος), Λάμπρου, Καλόγηρος (68’ Παρδάλης), Δημόπουλος, Παπαμανώλης (46’ Καγιώργης), Δούκας, Τάσσης, Γαλανόπουλος, Κατσιούλης, Βαζέχα.ι

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.