}
Αρχική / Slider / Ευθύνες ή ανεπάρκεια καταλογίζει ο Δήμος

Ευθύνες ή ανεπάρκεια καταλογίζει ο Δήμος

Νέα Φιλαδέλφεια, 21/02/20

Ούτε ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής του Δημάρχου και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής δεν θα περίμενε τόσο γρήγορη δικαίωση για αυτά που ειπώθηκαν θεσμικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν καταγραφεί επίσημα στα πρακτικά.

Τα γεγονότα όχι μόνο διαψεύδουν κατηγορηματικά την θέση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου και ορισμένων αντιπολιτευόμενων εξαπτέρυγών του, για άψογη λειτουργία του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, αλλά η πραγματικότητα (καταγγελίες  δύο (2) εργαζομένων σε αυτό, η πρόσφατη υπόθεση με φερόμενο ως φυγόποινο διερμηνέα για την οποία ενημερωθήκαμε από το Α.Τ. και όχι από κάποιο στέλεχος του προγράμματος κλπ) αναδεικνύει συνεχώς “τρύπες” και “τρωτά” σημεία (ο χαρακτηρισμός αυτός είναι τουλάχιστον επιεικής).

Οι ευθύνες ή η επάρκεια όσων διευθύνουν αδιάλειπτα το εν λόγω πρόγραμμα από την έναρξή του (2017) έως και σήμερα πρέπει πλέον να εξετασθούν σοβαρά, ώστε να αποφευχθεί η σπίλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας αλλά και του συγκεκριμένου προγράμματος στη συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.