}
Αρχική / Slider / Σύμφωνη γνώμη για το γήπεδο της ΑΕΚ, με “παρόν” του Βασιλόπουλου και αποχώρηση Τομπούλογλου

Σύμφωνη γνώμη για το γήπεδο της ΑΕΚ, με “παρόν” του Βασιλόπουλου και αποχώρηση Τομπούλογλου

Με σημαντικότερο θέμα, την γνωμοδότηση για την μελέτη των πεζοδρόμων που θα κατασκευαστούν στο βόρειο και ανατολικό τμήμα του γηπέδου της ΑΕΚ, συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφεια Νέας Χαλκηδόνας. Η μελέτη συντάχθηκε από την Δικέφαλος Α.Ε. Το σώμα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να παρέχει σύμφωνη γνώμη, με την παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου για πρώτη φορά να μην ψηφίζει αρνητικά σε θέμα που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Δύναμης Πολιτών» (απουσίαζε ο Κώστας Ντάτσης) ψήφισαν παρόν. Εντύπωση προκάλεσε η αποχώρηση πριν την ψηφοφορία της παράταξης του Χάρη Τομπούλογλου (διαμαρτυρήθηκε για την απουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου). Η υπηρεσία όμως, δεν είχε εμπλοκή με το ζήτημα εφόσον δεν είχε συντάξει την μελέτη και όποιος επιθυμούσε διευκρινήσεις θα μπορούσε να τις λάβει οποτεδήποτε από οποιονδήποτε μηχανικό. Τέλος η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε κάποια δική της πρόταση. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: 18 υπέρ, 6 παρόν και 2 κατά. Απουσίαζαν οι Μπίγαλης, Ντάτσης, Γκούμα και αποχώρησαν Χ. Τομπούλογλου, Κ. Τομπούλογλου, Αθανασόπουλος και Αλεφραγκή.

Νέος αντιπρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, λόγω της πρόσφατης παραίτησης του Θάνου Λέκκα, ψηφίστηκε ο Αλέξανδρος Δουβανάς, μετά από πρόταση της παράταξης του Δημάρχου.

Αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρων σε σχολικές μονάδες προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιπρόσθετες ανάγκες αθλητικών σωματίων και συλλόγων της πόλης ,κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας σχολικής επιτροπής. Συγκεκριμένα αφορούν:

  • παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του 2ουΓυμνασίου & 2ου Γ.Ε.Λ.  Ν. Φιλαδέλφειας για τις προπονητικές ανάγκες του Τμήματος Μίνι Χάντμπολ του ΙΩΝΙΚΟΥ.
  • παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του 3ουΓυμνασίουΝ. Φιλαδέλφειας για τις προπονητικές ανάγκες του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης  του ΙΩΝΙΚΟΥ.
  • παραχώρηση του προαύλιου χώρου του  Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας για τις προπονητικές ανάγκες του Τμήματος Χάντμπολ του ΙΩΝΙΚΟΥ.
  • παραχώρηση αιθουσών του 1ουΓυμνασίου.  Ν. Φιλαδέλφειας στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.
  • παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» του 3ουΓ.Ε.Λ. Ν. Φιλαδέλφειας στη θεατρική σκηνή «ΟΝΕΙΡΩΔΟΙ».
  • παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» του 3ουΓ.Ε.Λ. Ν. Φιλαδέλφειας στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.