}
Αρχική / Slider / Πρώτο θέμα το νέο ΚΑΠΗ στην Στρούγκα

Πρώτο θέμα το νέο ΚΑΠΗ στην Στρούγκα

Το νέο ΚΑΠΗ στην πρώην “Στρούγκα” και άλλα ζητήματα μείζονος σημασίας, αποτέλεσαν θέματα συζήτησης και προγραμματισμού ώστε να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής, στη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γιώργο Δημόπουλο. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής και συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κανταρέλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Σωτήρης Κοσκολέτος και συνεργάτες του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργου Δημόπουλου την Τρίτη 11/02/20, για θέματα που αφορούν τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η αντιπροσωπεία των στελεχών της Δημοτικής μας Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, έθεσε προς συζήτηση την πορεία εκτέλεσης συνεχιζόμενων έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο μας, ενώ τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν:

  • η πορεία του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας
  • η κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στο Δήμο μας
  • η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων για τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό
  • νέες ασφαλτοστρώσεις
  • νέα έργα αποκατάστασης πεζοδρομίων

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να προχωρούν το ταχύτερο δυνατόν οι λύσεις των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας, αλλά και για να υλοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς έργα και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.