}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ανατροπή και Νίκη στην παράταση!!!

Ανατροπή και Νίκη στην παράταση!!!

Η αντρική ομάδα της ΦΕΑ αγωνίστηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον ΑΟ Αργοναύτη Τριγλίας.

Μία εξαιρετικά δύσκολη νίκη, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την ΦΕΑ, ύστερα από τον αδικοχαμένο αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ.

Ο αγώνας ξεκίνησε σε μέτρια ένταση και από τις 2 ομάδες με τον Αργοναύτη να παίρνει την σκυτάλη από νωρίς και να την κρατάει μέχρι και τα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου. Αρκετά άστοχη φάνηκε η ΦΕΑ στο 1ο ημίχρονο του αγώνα. Τόσο οι άστοχες προσπάθειες για σουτ, όσο και οι άστοχες βολές (εν αντιθέσει με την φιλοξενούμενη ομάδα) της κόστισαν αρκετά και την κράτησαν πίσω στο σκορ. Σκορ ημιχρόνου 32-37 υπέρ του Αργοναύτη.

 

Στην 3η περίοδο, η ΦΕΑ ξεκίνησε πολύ δυναμικά και κατάφερε να ροκανίσει την διαφορά των 9 πόντων στα πρώτα 3,5 λεπτά του αγώνα. Ο Αργοναύτης παρόλο που είδε να αλλάζουν οι παραστάσεις, δεν σταμάτησε να παλεύει. Στην 4η περίοδο, και οι δύο ομάδες πλέον, πολύ κοντά μεταξύ τους στο σκορ, το μόνο που επιζητούσαν ήταν η νίκη. Καλές άμυνες αλλά και βιαστικές επιθέσεις που στοίχησαν και στις δύο ομάδες, κράτησαν το σκορ κοντά. Το κρίσιμο τελευταίο 2λεπτο οι παίκτες της ΦΕΑ μέσα από τις καλές τους άμυνες έδειξαν πόσο πολύ αξίζουν την νίκη. Το ματς έληξε 67-67 και οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση πλέον, η παίκτες της ΦΕΑ χωρίς να παρουσιάζουν ίχνος κούρασης μέσα στο γήπεδο, μέσα από ένα σερί εξαιρετικών επιθέσεων δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα και ανέβασαν την διαφορά μέχρι και στους 13 πόντους. Λήξη του αγώνα με σκορ 84-74 υπέρ της ΦΕΑ!!!

 

Πολλά μπράβο στους παίκτες του κόουτς Καρατζά, όπου το πείσμα τους και η αφοσίωση, τους έδωσε το ροζ φύλλο του αγώνα!?

 

Σκορ περιόδων : 15-17, 17-22, 22-17, 13-11, 17-7.

 

ΦΕΑ (Καρατζάς-Καρακατσάνης): Καστανιώτης 8, Μπάρδας 10 (2), Τσακίρης 5, Πανταζής, Στεργιάκης 21 (2), Τρικαλιώτης 1, Αναούνης, Λίτσιος 6 (1), Μιχόπουλος 7 (1), Καραλευθέρης 21, Πανουσόπουλος, Μοίρας, Δρακάκης 5.

 

ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας (Γιαννακόπουλος- Αβραμίδης): Καλογερόπουλος 16 (2), Λίτσο 3, Παπαδημητρίου 6 (1), Ντούρας, Κορομηλιάς, Τύρλας 7, Παπουτσής 6, Σταμέλος 18 (2), Πέζος 4, Γαλιατσάτος, Μητσάκης, Σβάρνας 14.

 

Διαβάστε επίσης

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Κοντοειδής της ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το 3ο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΟΑΚΑ, καθώς ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.