}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Άλωσε το καμίνι του Βύρωνα

Άλωσε το καμίνι του Βύρωνα

Την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας που απέδρασε με το διπλό από τον Βύρωνα επικρατώντας με 1-2 της Δόξας.

Σ’ ένα ματς που πήγε στην δύναμη, την ψυχή, και το πάθος οι παίκτες του Γαληνού Νικολαίδη έδειξαν τα ”καρύδια” τους μπροστά στο φανατικό κοινό της Δόξας που είχε δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα και πήραν πανάξια μια δίκαιη νίκη χάρη σε γκολ των Λύγκου στο 6′ και Χρυσανθακόπουλου στο 86′ ενώ θα μπορούσαν σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις (κυρίως στο πρώτο

μερος) να έχουν καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Από την άλλη η Δόξα Βύρωνος παρότι ισοφάρισε στο 34′ με τον Φυρίκο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και με την ήττα αυτή έμεινε πίσω στο κυνήγι της ανόδου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους λιγοστούς Φιλαδελφειώτες που ακολούθησαν την ομάδα, να πανηγυρίζουν και τους οπαδούς των γηπεδούχων μη μπορώντας να χωνέψουν το αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στην αποχώρηση από το γήπεδο για το διαιτητικό τρίο και την ομάδα της Φιλαδέλφειας. Ενδεικτικό της πικρίας και της απόγνωσης των φανατικών οπαδών της Δόξας, είναι οτι κατά την αποχώρηση της ομάδας, στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών πέραν των παικτών του Άτταλου βρέθηκαν και η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η Original!!

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρωτοπόρου ΑΟ Βύρωνα και την ήττα του Χαλανδρίου αποκτά ξεχωριστή βαθμολογική σημασία για την μάχη της ανόδου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ Μεϊμαρόγλου, Αγγελακόπουλος, Βούτας, Κίλιας, Τούντας, Μοροσάνου, Κουτσαυτίκης (68′ Κορδογιάννης), Σκούρας (61′ Καραμίτζας), Κωνσταντίνου (51′ Νικόλας), Χαλβαντζής, Φυρίκος (82′ Καλονικολός).

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γαληνός Νικολαϊδης) Παρασκευόπουλος, Κοντής, Κουλάι (64′

Στάμος), Κορλιές (46′ Ντούμος), Χρόνης Μποζινάκης, Μιράκας (61′

Χρυσανθακόπουλος), Κουλούρης (90΄Δράκας), Λύγκος, Πλεξίδας, Πάππος

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.