}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Έκοψε πίτα η πόλη της καρδιάς

Έκοψε πίτα η πόλη της καρδιάς

Νέα Φιλαδέλφεια 28/1/2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα του μεζεδοπωλείου «Λουκιδέλη» της Νέας Φιλαδέλφειας, η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη της καρδιάς μας» Ν. Φιλαδέλφεια- Ν. Χαλκηδόνα.

Πλήθος κόσμου κατέκλισε την αίθουσα όπου η παρουσία του επεκτάθηκε και εξωτερικά ,σε μια περίοδο που η ανταπόκριση του κόσμου είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα τοπικά δρώμενα της πόλης μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση σημαντικές προσωπικότητες τόσο από τον αυτοδιοικητικό χώρο όσο και από την κεντρική πολιτική σκηνή, οι οποίοι έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό και έδωσαν τις δικές τους ευχές για την νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν(κατά σειράς προσέλευσης) οι εξής: ο κ. Μουζάκης Νίκος. Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαλανδρίου, ο κ. Μπόβος Χαράλαμπος πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Φ. και πρόεδρος Συλλόγου Πελλοπονησίων Ν.Φ., ο κ. Δοπτόγλου Γ. πρ. Δήμαρχος Ν.Χ. , ο κ. Καλαντώνης υπ. Δήμαρχος και Δημοτικό Σύμβουλος Περιστερίου, ο κ. Κοντοστάνος υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Σγουρό, ο κ. Μπουσούς Φώντας πρόεδρος Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ν.Φ. , ο κ. Τσούκας Γιώργος Γεν. Γραμματέας της Β4 Νομαρχιακής ΝΔ, η κ. Κακογιαννάκη Εφροσύνη Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νεας Χαλκηδόνας «Οι αλησμόνητες πατρίδες» , ο κ. Δακής Θανάσης πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Χ. και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η κ. Καφετζή Μαριάνθη υποψήφια βουλευτής Ν.Δ., ο κ. Δεστούνης Χρήστος πρόεδρος των αποφοίτων ΕΠΑΛ Ν.Φ., ο κ. Ουσταμπασίδης Γιάννης ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Φ., ο κ. Καραϊλίδης Μπάμπης αντιπρόεδρος εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς και υπ. Δημοτικό Σύμβουλος του συνδυασμού «Ξανά Μαζί» Ν.Φ.-Ν.Χ., ο κ. Θωμόπουλος Μίμης επιχειρηματίας και υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Ξανά Μαζί» Ν.Φ.-Ν.Χ., ο κ. Γατζούλης Στέφανος επιχειρηματίας, πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Φ. και πρ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Κασκαντίρης αντιπρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, ο κ. Τσούλας Χάρης Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ν.Φ. , ο κ. Φανίτσας μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ν.Φ., ο κ. Νικολόπουλος Νίκος πρ. Υπουργός και Βουλευτής Αχαΐας, η κ. Μπερερή Ελένη πρ. Δημοτική Σύμβουλος Ν.Φ., ο κ. Σταύρος Γεωργίου γνωστός Δικηγόρος- Ποινικολόγος, ο κ. Λαμπρόπουλος Σάκης πρ. πρόεδρος Νομαρχιακής ΝΔ, ο κ. Χωρινός πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Φ., ο κ. Κώστας Κωνσταντόπουλος γιατρός Πνευμονολόγος και υπ. Δημοτικό Σύμβουλος του συνδυασμού «ΤΩΡΑ ΩΡΑ» Ν.Φ., ο κ. Κώστας  Κακάτσος διευθυντής Εφημερίδας «Αναζήτηση» Ν.Φ.-Ν.Χ., ο κ. Ιωαννίδης Σάκης. πρ. πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Βορείου Τομέα, η κ. Ζανέτ Καλατζάκου υπ. Βουλευτής Ν.Δ Βορείου Τομέα, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στο τομέα των συγκοινωνιών, η κ. Σοφία Αλυμάρα Περιφερειακή Σύμβουλός Αττικής, ο κ. Γιώργος Δημόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής, ο κ. Παπαδημητρίου Γιώργος υπ. Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος ΜΟΔ , η κ. Κλέα Ανθροπέλου πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας «Δημήτριος Υψηλάντης», ο κ. Τζέλης πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου «Άτταλος», η κ. Μαίρη Βουγιούκα πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Χ., ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Χαλκηδονικό» Ν.Χ. και εκπρόσωπος του Συλλόγου Αντιοχειτών Ν.Φ.-Ν.Χ.

Επίσης, παρευρέθηκαν και οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας» Ν.Φ., ο κ. Αθανασόπουλος Τάκης Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Φ., ο κ. Τομπούλογλου Κων/νος Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Φ., η κ. Αλεφραγκή Σοφία Δημοτική Σύμβουλος Ν.Χ., η κ. Αμπατζή Σοφία Τοπική Σύμβουλός Δημοτικής Κοινότητας Ν.Χ. , η κ. Βλαχογιάννη Μαρία Τοπική Σύμβουλός Δημοτικής Κοινότητας Ν.Φ. και ο κ. Μουρκάκος Γιώργος Τοπικός Σύμβουλός Δημοτικής Κοινότητας Ν.Φ.

Εκπροσωπώντας την εκκλησία παρευρέθηκαν ο προϊστάμενος πατήρ Αθανάσιος μαζί με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ΝαοΚοσμά του Αιτωλού , ο Εφημέριος της Ευαγγελίστριας Νέας Χαλκηδόνας πατήρ Δημήτριος, ο Εφημέριος της Αγίας Τριάδος πατήρ Ανδρέας. Εκπρόσωποι του εκκλησιαστικού συμβουλίου και του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Ν.Χ.

Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης( προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Ν.Φ.).

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του επικεφαλή του συνδυασμού κ. Τομπούλογλου Χάρη, ευχαριστώντας ιδιαίτερα για την μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας αλλά και τονίζοντας ότι η δράση μας στο Δήμο ήταν και θα είναι συνεχής προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας.

Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Λουκιδέλη για την παροχή της αίθουσας και του catering για την διοργάνωση της εκδήλωσης μας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν τα στελέχη του συλλόγου Πουλή Μάρθα και Νίκος Λούτας.

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.