}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Τρέχει με ..Καρέρα ! Τρέξτε στο ΟΑΚΑ!

Τρέχει με ..Καρέρα ! Τρέξτε στο ΟΑΚΑ!

Κάθε αγώνας που περνάει όλο και περισσότερο μας κάνει να αναρωτιόμαστε όλοι αλλά παράλληλα και να θυμώνουμε , με το πόσο τεράστιο λάθος είχε γίνει στην ΠΑΕ στο να μην έχουμε βρει έναν κανονικό προπονητή μετά την απόλυση του γελωτοποιού Καρντόσο.

Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος και με το δεύτερο «λάθος» που λεγόταν Νίκος Κωστένογλου άσχετα αν ο «Κωστέ» ήταν και είναι ένας φιλότιμος στρατιώτης της ομάδας που όμως όλοι γνωρίζουμε το ταβάνι του.

Ο Μάσιμο Καρέρα σε κάθε αγώνα περνάει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα, και δείχνει ότι είναι ένας προπονητής που αν βοηθηθεί και στηριχτεί κατάλληλα και σοβαρά, θα γράψει την δική του ιστορία με το πέρασμα των χρόνων.

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο είδαμε μια τρομερή εμφάνιση από την ΑΕΚ και μάλιστα μέσα από εκτεταμένο rotation!

Είδαμε από τον προπονητή άψογη διαχείριση του παιχνιδιού, πρέσινγκ ψηλά, συνοχή της ομάδας με τις γραμμές της , σφιχτή άμυνα, γρήγορες αντεπιθέσεις, αποτελεσματικότητα, αλλά και «εμφάνιση» νέων παιχτών που με την σωστή καθοδήγηση μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα είτε από τον πάγκο είτε έως βασικοί .

Την επόμενη αγωνιστική μας περιμένει ένα παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας, που είχε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο επί 20 χρόνια αλλάζοντας και αλλοιώνοντας σε απίστευτα προκλητικό όσο και σιχαμερό βαθμό την ιστορία, όσον αφορά τις κατακτήσεις τροπαίων (άρα και οικονομικής ευμάρειας) των ομάδων που πρωταγωνιστούν, αλλά φυσικά και αυτών που διαλύθηκαν εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ή που λειτούργησαν έως δορυφόροι.

Η στιγμή που βρισκόμαστε αντίπαλοι είναι ίσως πιο κατάλληλη της σεζόν μετά τα όσα σκαμπανεβάσματα υπήρχαν. Στον προπονητή υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει , αλλά και όσον αφορά τα πρόσωπα που θα το απαρτίσουν.

Η επιλογή σίγουρα όμως είναι δύσκολη μετά την εκπληκτική εμφάνιση στον Βόλο , αφού θέση για την 11αδα δείχνουν ότι είναι αρκετοί ικανοί να κερδίσουν.

Μην ξεχνάμε ότι πολύ δύσκολα θα είναι εκτός από αυτήν οι Μάνταλος Ολιβέιρα και Λιβάγια ενώ στο τελευταίο παιχνίδι δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους και οι Κρίστιτστς , Βέρντε , Τσιγκρίνσκι (αμφίβολος και τώρα) Γιακουμάκης και φυσικά ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

Παρόλο αυτά δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα αφού το μυαλό του Ιταλού τρέχει σαν «Καρέρα»..

ΝΤΑΜΙΑΝ ΣΙΜΑΝΣΚΙ

Θέλω να πω μερικά λόγια ξεχωριστά για τον Πολωνό και αυτά που είδαμε χθες.

Σπάνια ενθουσιάζομαι τόσο πολύ όταν βλέπω έναν παίκτη για πρώτη φορά μετά από μεταγραφή και πόσο περισσότερο σε επίσημο παιχνίδι και όχι σε φιλικά που δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα.

Εκπληκτικό ντεμπούτο έκανε ο Πολωνός  και έμοιαζε λες και ήταν στην ΑΕΚ χρόνια ή τέλος πάντων από την αρχή της σεζόν! Ένα 6αρι και 8αρι μαζί με φοβερά τρεξίματα , μοίρασμα μπάλας άψογο (τρομερές και οι μακρινές του μεταβιβάσεις) ένας μέσος box to box (όπως λένε και στο χωριό μου..) που συμμετείχε όχι μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο επιθετικό πατώντας πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή! Μακάρι όλα αυτά που είδαμε χθες να είναι η αρχή μια μεγάλης συνέχειας , και να τα θεωρούμε δεδομένα σε κάθε παιχνίδι που θα τον βλέπουμε! Θα πρόκειται για μεταγραφή από αυτές που λέμε σαν «λίρα 100»!

ΥΓ: Κάτι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με αυτόν τον ηλικιωμένο (με τα προβλήματα του..)  του Οσφπ που βγαίνει συνεχώς στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα λέγοντας ότι μπούρδα του κατέβει προκαλώντας τον κάθε νοήμων άνθρωπο.

Εντάξει γελάσαμε ξαναγελάσαμε τον είπαμε γραφικό είπαμε διάφορα..

Πλέον όμως ο άνθρωπος γίνεται και «επικίνδυνος» όταν φτάνει στο σημείο να λέει ότι αποβλήθηκε ο Σεμέδο του Οσφπ για να πλήξουν την ομάδα του Πειραιά , όταν ο ίδιος ο παίκτης πετάει κάτω μετά την λήξη του αγώνα ένα παιδάκι (ball boy) για να του πάρει την μπάλα. Και γίνεται «επικίνδυνος» γιατί διαμορφώνει απόψεις σε νέες ηλικίες ότι μπορεί κάποιος να προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια μπροστά στο κέρδος και την νίκη . Τελικά η «σχολή Αλεξανδρή» (σημ: θα έκλεβα και το παιδί μου για να κερδίσω)  συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί στον Πειραιά ανεξαρτήτου κόστους.

Ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι βρέθηκαν δημοσιογράφοι, ναι δημοσιογράφοι της συγκεκριμένης ομάδα να υπερασπιστούν την κίνηση του Σεμέδο.. Ναι τέτοια είναι η σήψη της κοινωνίας μπροστά στα συμφέροντα, και μετά μας μάραναν κάτι συναντήσεις στην Μεγάλη Βρετάνια πάντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου..

Σημειωτέων : αν γινόταν αυτό το γεγονός από παίκτη της ΑΕΚ θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια εναντίον του παίκτη από το συντριπτικό ποσοστό  που ακολουθούν τα 3 μαγικά γράμματα της ζωής μας.  Αυτά..

 

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.