}
Αρχική / Slider / Τιμήθηκε η ΦΕΑ από την ΕΣΚΑ

Τιμήθηκε η ΦΕΑ από την ΕΣΚΑ

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, πάνω από 1600 άτομα έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για την φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Μεγάλο κομμάτι της βραδιάς αποτέλεσαν και οι βραβεύσεις που έγιναν για τα σωματεία της ΕΣΚΑ για τις επιτυχίες τους την σεζόν που μας πέρασε. Φυσικά, η ΦΕΑ ήταν παρόν στην εκδήλωση της ΕΣΚΑ και τιμήθηκε για την εξαιρετική της πορεία την σεζόν 2018-2019.

Η βράβευση έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κύριο Γεώργιο Μαυρωτά, που παρέδωσε στους παίκτες της ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ τα μετάλλια και την αναμνηστική πλακέτα, για την κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ομάδας της Α’ Ανδρών του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ για την χρονιά 2018-2019!!

Ένα μεγάλο μπράβο γι’ ακόμα μια φορά για την ΦΕΑ. Η σεζόν 2018-2019 ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Α’ κατηγορία Ανδρών και συνεπώς την άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική όπου αγωνίζεται φέτος, καθώς και με την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.