}
Αρχική / Slider / Ευχές του Τάσου Κωνσταντινίδη

Ευχές του Τάσου Κωνσταντινίδη

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και τον ερχομό του νέου έτους που αποτελούν κατεξοχήν εορτές χαράς και αισιοδοξίας και συμβολίζουν ταυτόχρονα τη γέννηση της ελπίδας, αλλά και τη σημασία της νέας αρχής για την πορεία μας στον κόσμο.
Τα Χριστούγεννα όμως έχουν και ένα βαθύτερο νόημα. Διδάσκουν την αξία της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, λοιπόν, και εμείς όσο μπορούμε αυτούς που έχουν ανάγκη, έχοντας υπόψη μας ότι η ανάγκη ενός ορφανού παιδιού, ενός μοναχικού ηλικιωμένου, ενός πρόσφυγα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο σημαντική ανάλογα με την εθνικότητα ή τη θρησκεία του.
Και στο πλαίσιο της πόλης μας, όμως, το νόημα των εορτών μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. Ας προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε με την καλοπροαίρετη συμμετοχή μας την κοινή προσπάθεια για την πρόοδο της πόλης και τη βελτίωση της ζωής των δημοτών.
Στην εμπέδωση των παραπάνω αρχών σημαντικότατο ρόλο παίζει η Παιδεία. Από την πλευρά μας το νέο έτος θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παράσχουμε στους μαθητές της πόλης τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν αυτές οι πανανθρώπινες αξίες.
Χρόνια πολλά σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.