}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Σκάνδαλο Var..έων – Var..ών…

Σκάνδαλο Var..έων – Var..ών…

Έως συνήθως ήρθε η «καθιερωμένη» γκέλα πριν τα Χριστούγεννα για την ΑΕΚ των 3 προπονητών μέσα σε 6 μήνες.

Και αν με αυτήν «φλέρταρε» τα προηγούμενα παιχνίδια με την έλευση δηλαδή του Μάσιμο Καρέρα,  αυτή δεν αποφεύχθηκε τελικά στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019.

Φυσικά δεν είναι θέμα προπονητή , αφού ο Ιταλός ακόμα «μαθαίνει» την ομάδα (απλά πρέπει κάποιος να τον ενημερώνει περισσότερο κάθε φορά ποιους αντιμετωπίζουμε..) και να τον βοηθήσουν αποκτώντας ποιοτικούς παίκτες σε 3-4 θέσεις.

Δεν θα σταθώ όμως αυτή την φορά σε χιλιοειπωμένα πράγματα που έχουμε αναφέρει και αφορά την ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές κ.τ.λ.

Θα σταθώ στο χθεσινό παιχνίδι στην διαιτησία του αγώνα που προσωπικά για μένα αλλά και για πάρα πολύ κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι, συγκαταλέγεται στις πιο αισχρές – δόλιες που έχουν πραγματοποιηθεί φέτος στην σούπερ λίγκ.

Δεν είναι μόνο το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε αλλά μιλάμε για μια διαιτησία που «χτύπαγε» εκεί που είχε στόχο με κινήσεις ακριβείας και με κινήσεις που έδειχναν πλάνο..

Ανύπαρκτα φάουλ στο χώρο του κέντρου κατά της ΑΕΚ ή ανύπαρκτα φάουλ προϊόν εφεύρεσης , την ώρα που η ΑΕΚ ήταν στην επίθεση ή έβγαινε σε αντεπιθέσεις .

Συνεχώς διακοπές στον ρυθμό του αγώνα με καθυστερήσεις από τους αντιπάλους.

Και φυσικά κάρτες σε βασικούς παίκτες της ΑΕΚ  που ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών , με αποτέλεσμα τώρα να χάσουν 1 ή 2 από τα επόμενα 4 παιχνίδια.

Μια χαρά έγινε λοιπόν η δουλειά αφού μιλάμε για σφάξιμο και με το ..βαμβάκι αλλά και με το μαχαίρι..

Όσον αφορά το «μαχαίρι» δηλαδή το πέναλτι που είδε όλη η Ελλάδα στο ριπλέι (άρα και στο  VAR) εγώ απλά σαν Έλληνας πολίτης που υποβαθμίζεται μέγιστα η νοημοσύνη μου , θέλω να ρωτήσω το εξής :

Γιατί ο Τζήλος που ήταν στο VAR δεν ειδοποίησε τον Σκουλά να πάει να δει την φάση;;

Ποιος ήταν ο λόγος την στιγμή που η φάση ήταν πεντακάθαρη!

Και όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δεχτεί και δει  απανωτά σκάνδαλα να συμβαίνουν μέσω «παράγκας» ‘η «εγκληματικής οργάνωσης» και σε μερικές των περιπτώσεων υπήρχε η δικαιολογία «ότι δεν το είδε» δηλαδή το λεγόμενο ανθρώπινο λάθος, στην προκειμένη περίπτωση ξαναρωτάω τι δεν «είδαν» την στιγμή που έχουν την μεγάλη πολυτέλεια των απανωτών ριπλέι;;

Άρα από την στιγμή που βλέπει κάτι όλη η χώρα και δεν το βλέπουν οι 2-3 υπεύθυνοι τότε καταλήγουμε στην σκόπιμη παράβλεψη στην δόλια ενέργεια που συνιστά αλλοίωση του αποτελέσματος.

Δεν ξέρω τι τιμωρία μπορεί να επέλθει σε αυτούς που αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο , αλλά η διοίκηση της ΑΕΚ πρέπει και οφείλει να προστατέψει την ομάδα από τέτοιου είδους αποφάσεις – σκάνδαλο πόσο περισσότερο όταν υπάρχει ΚΑΙ η τεχνολογία!

Θυμάμαι ο ΟΣΦΠ στο παιχνίδι με την Ξάνθη εκτός έδρας ξεσήκωσε τον κόσμο για 2-3 ανάποδα φάουλ και 2 ..πλάγια..με αποτέλεσμα να γελάει όλος ο κόσμος..

Και το μόνο σίγουρο είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα το πράξει αυτό και θα προστατέψει την ΑΕΚ , όπως το έπραξε όταν ήταν από τους πρώτους που κίνησαν τις διαδικασίες για να διαλυθεί όλο αυτό το σάπιο σύστημα τόσων χρόνων.

Μην μπερδεύουμε λοιπόν το αγωνιστικό κομμάτι και την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ με θέματα άλλα που αφορούν κατάφωρη αδικία και αλλοίωση αποτελέσματος, γιατί πολύ απλά σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι μια ομάδα , στην χειρότερη της στιγμή, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να της απαγορεύσει να κερδίσει αφού γι αυτό υπάρχουν οι κανονισμοί.

Από την άλλη αναρωτιέμαι τόσο πολύ φοβούνται την ΑΕΚ αυτή την στιγμή οι άλλοι δυο που θέλουν να την απομακρύνουν όσο πιο πολύ γίνεται ενόψει play off ;;

Και αν γίνεται αυτό τώρα σκεφτείτε όταν δυναμώσει με τις μεταγραφές τον χειμώνα ή όταν έρθει η στιγμή της Αγιάς Σοφιάς.

Γιατί όσα Var  και να χρησιμοποιηθούν ή δεν χρησιμοποιηθούν , πάντα το ειδικό Vaρ..ος της ΑΕΚ ήταν και είναι πολύ μεγάλο και διαφορετικό, και σε περίπου 2 χρόνια αναμένεται να γίνει τεράστιο..

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Κοντοειδής της ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το 3ο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΟΑΚΑ, καθώς ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.