}
Αρχική / Slider / Χτύπησαν με δυναμίτη ΑΤΜ στη Νέα Χαλκηδόνα

Χτύπησαν με δυναμίτη ΑΤΜ στη Νέα Χαλκηδόνα

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι εισέβαλαν με τζιπ μεγάλου κυβισμού στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς (πρ. Αγροτική) στη Νέα Χαλκηδόνα και τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, την οποία και πυροδότησαν. Το μηχάνημα καταστράφηκε όπως και μεγάλο μέρος της προθήκης της τράπεζας ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στο εσωτερικό. Οι ληστές που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τέσσερις, διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο, κινούμενοι ανάποδα στην οδό Κρήτης παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο σημείο έφτασε σε λίγα λεπτά η αστυνομία αλλά και ο Πρόεδρος της κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης ο οποίος ερωτηθείς αργότερα από τα κανάλια δήλωσε “…τελικά αυτά που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση μπορούν να συμβούν και στη δική μας γειτονιά…” στηλίτευσε δε το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια απομακρύνθηκε από τη Νέα Χαλκηδόνα το Αστυνομικό τμήμα.

Από νωρίς το πρωί η σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία και γίνεται προσπάθεια από τον διευθυντή του υποκαταστήματος να αποκατασταθούν οι ζημιές ώστε η τράπεζα να λειτουργήσει τι συντομότερο δυνατόν. Διανύουμε άλλωστε εορταστική περίοδο και το κατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

One comment

  1. απο τη Ρομη ερχονται…… και στη κορφη κανελα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.