}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Η Νέα Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται να γίνει πανέμορφη! Το ίδιο αναμένουμε και για την ΑΕΚ…

Η Νέα Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται να γίνει πανέμορφη! Το ίδιο αναμένουμε και για την ΑΕΚ…

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους από τον Ιούλιο του 2017. Τότε που μετά από τεράστιους αγώνες, και μετά τα διάφορα ειδών τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, υπογράφηκε η άδεια κατασκευής του γηπέδου.

Τους νικήσαμε όλους τους συντρίψαμε, με την χαριστική βολή να δίνετε στις Δημοτικές Εκλογές του περασμένου Ιουνίου , με το έργο φυσικά να συνεχίζει να «καλπάζει» και κάθε μέρα που περνά να φτάνουμε όλο και πιο κοντά προς την ολοκλήρωση του.

Παράλληλα όμως με το γήπεδο έπρεπε να πραγματοποιηθεί και ένα άλλο έργο που είναι συνυφασμένο για την λειτουργία του γηπέδου και αυτό λέγεται «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου»

Η ιστορική στιγμή της υπογραφής της σύμβασης της υπογειοποίησης με την Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο επιτευχθεί σήμερα σε ένα πανηγυρικό κλίμα παρουσία μεγάλων μορφών της ΑΕΚ αλλά και του ανθρώπου που θα περάσει στην ιστορία, σαν ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών.

Του ανθρώπου που χωρίς αυτόν ΤΙΠΟΤΑ  δεν θα βλέπαμε να πραγματοποιείται αυτή την στιγμή .Του ανθρώπου που όλες οι γενιές των Αεκτζήδων θα χρωστάνε αιώνια ευγνωμοσύνη.

Ναι του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Πέρα από το πόσο μας τρελαίνει μας εκστασιάζει  η δημιουργία του γηπέδου, και το έργο της υπογειοποίησης θα αλλάξει την Νέα Φιλαδέλφεια ριζικά.

Θα απελευθερωθούν περίπου 8 στρέμματα χώρου που θα είναι προς όφελος μόνο των πολιτών και των επισκεπτών , οι δεντροφυτεύσεις και γενικά το πράσινο θα πολλαπλασιαστούν , νέα μαγαζιά  και επιχειρήσεις θα ανοίξουν αναπτύσσοντας κατακόρυφα την οικονομία της περιοχής , ενώ φυσικά εν ώρα αγώνων κανονικά θα πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων χωρίς να εμπλέκονται με τον κόσμο . Μάλιστα σύμφωνα με το σχέδιο οι αποστολές και οι επίσημοι των αγώνων θα οδηγούνται στα αποδυτήρια και στις κερκίδες αντίστοιχα, μέσω των υπόγειων οδικών  διαβάσεων που θα δημιουργηθούν.

Γενικά η  περιοχή αναμένεται να απογειωθεί  να  αποκτήσει τεράστια υπεραξία και να γίνει παράλληλα ένα κέντρο πολιτισμού και αθλητισμού δεχόμενη καθημερινά επισκέψεις από όλα  τα σημεία της Ελλάδας και όχι μόνο!

Και σκεφτείτε τώρα ότι όλα αυτά που περιγράφω και που με τόση λαχτάρα  και αγωνία περιμένει το συντριπτικό ποσοστό του υγιούς πληθυσμού να συμβούν , κάποιοι προσπάθησαν με λυσσαλέο τρόπο να σταματήσουν ή αναβάλλουν .. Η ιστορία όμως τους ξέβρασε, το δίκαιο τους κατανίκησε.

Τις επόμενες αμέσως ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν κάποιες προεργάσιες στην περιοχή με μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα αλλά θα γίνει και η εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας , όπως και κάποιες δοκιμαστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προτού ξεκινήσουν τα έργα  «επίσημα» κάτι που χρονολογείται για αμέσως μετά τις γιορτές , κάτι που είναι απολύτως λογικό.

Οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να δείξουν την υπομονή που αρμόζει γι αυτό το πολύ σημαντικό και συγχρόνως ιστορικό για την περιοχή  έργο , αφού σίγουρα θα υποστούν ταλαιπωρία για περίπου 1 χρόνο.

Αυτή η ταλαιπωρία αξίζει και με το παραπάνω όμως, αφού θα είναι κάτι που θα μείνει για πάντα και θα προσδώσει πέρα από την αξία στην περιοχή , πολύ- πολύ μεγαλύτερη ποιότητα  στην καθημερινότητα της ζωής των πολιτών και επισκεπτών της πόλης!

 

ΥΓ: Νέος προπονητής της ομάδας ο Μάσιμο Καρέρα . Ο Ιταλός τεχνικός απλά είναι ένας κανονικός προπονητής με σημαντικές επιτυχίες στην έως τώρα καριέρα του. Τα θέματα που έχει να λύσει είναι πολλά . Όπως να βελτιώσει ειδικά την αμυντική εικόνα της ομάδας, να γίνουν οι μεταγραφές αλλά και αποδεσμεύσεις που επιβάλλονται, να αξιοποιηθεί περισσότερο ο παικταράς που λέγεται Νέλσον Ολιβέιρα , και να σταματήσουν επιτέλους εδώ και τώρα τα κρούσματα απειθαρχίας που δείχνουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέσα ή έξω από τον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτου ονόματος και αξίας!

Η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη αν υπολογίσουμε και τα play off αλλά και το κύπελλο που κοντοζυγώνει η κλήρωση , όπως επίσης και τα ντέρμπι που θα έρθουν πολλά.

Από αυτόν (αλλά και από τι κινήσεις θα γίνουν)  εξαρτάται αν θα έχει την μέγιστη τιμή να είναι στο πάγκο της ομάδας μέχρι να έρθει η ιστορική μεγαλειώδης στιγμή της επιστροφής στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι τότε όμως θα μεσολαβήσουν πολλά.

Αυτό που πρέπει να πετύχουν όλοι είναι να παρουσιάσουν μια ΑΕΚ που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο , και φυσικά να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Κοντοειδής της ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το 3ο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΟΑΚΑ, καθώς ο …

One comment

  1. Ιωαννης Σιδερης

    ΑΨΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΗΛΙΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.