}
Αρχική / Slider / Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση την Δευτέρα 25/11 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Τα θέματα που συμπεριλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη ήταν το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2020 καθώς και το προσχέδιο του τεχνικού προγράμματος.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 20 από τα 33 μέλη της επιτροπής (εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και δημότες). Το “παρών” έδωσε επίσης ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της επιτροπής Λύσσανδρος Γεωργαμλής καθώς και πολλά ακόμη στελέχη της νέας δημοτικής αρχής της πόλης μας.

Η συζήτηση ξεπέρασε τις δύο ώρες με τους αντιδημάρχους να απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους παριστάμενους συνδημότες μας.

Ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τόσο στον προϋπολογισμό που καταθέτει η νέα διοίκηση, όσο και στο τεχνικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνονται όλες οι βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις. Εστίασε κυρίως στο νέο τεχνικό πρόγραμμα αναφέροντας πως η κατασκευή του νέου Κενταύρου, η αναβάθμιση του π. στρατιωτικού εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, η ανάπλαση του άλσους μας, η κατασκευή παιδικής χαράς Α.με.Α., η κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού, και αρκετά ακόμη, αυτή την φορά δεν θα μείνουν στα λόγια.

Τέλος τόνισε πως στόχος του είναι η ουσιαστική λειτουργία του οργάνου, με όσο το δυνατόν περισσότερες συνεδριάσεις, καλώντας παράλληλα τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις ανοιχτές συζητήσεις που θα διεξάγονται.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.