}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η Δημοτική Αρχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κ Βούρου ψάχνει λεφτά εκεί που έψαξαν και οι προηγούμενες τοπικές διοικήσεις και  κυβερνήσεις…  στη λαϊκή τσέπη!

 

Η Διοίκηση Βούρου αφού αρχικά επικαλέσθηκε και αυτή την “καμμένη γη” που παρέλαβε και στη συνέχεια άφησε φημολογίες να σέρνονται ότι μπορεί να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για πληροφορίες κτλ, προχώρησε παραπέρα και αξιοποιώντας το άθλιο αντιλαϊκό πλαίσιο που διαμόρφωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, εφορμά στους μικρο-οφειλέτες αδειάζοντας λογαριασμούς για χρέη προς το Δήμο  της τάξης των 600€.

 

Φυσικά δεν πρωτοτυπεί. Προχωρά στην πεπατημένη που άνοιξε η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ Βασιλόπουλου που επίσης είχε προχωρήσει σε διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης για οφειλές των 500 ευρώ.

 

Να μην κάνουν τους έκπληκτους για την οικονομική κατάσταση των Δήμων που οι ίδιοι και οι πολιτικοί τους αρωγοί – η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ- δημιούργησαν. Καθώς, διαχρονικά το κράτος παρακρατά και δεν αποδίδει φόρους υπέρ των ΟΤΑ, οι Δήμοι αναλαμβάνουν υποχρεώσεις του κράτους, της κεντρικής κυβέρνησης, χωρίς να λαμβάνουν την αντίστοιχη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων δεσμεύτηκαν από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις δόσεις του χρέους, που σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στο λαό.

 

Είναι προκλητική η επίκληση της νομιμότητας από την Δημοτική Αρχή Βούρου γιατί είναι πολιτική της επιλογή –όπως ήταν και της Διοίκησης Βασιλόπουλου-  η στήριξη της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί να σταματήσει τώρα αυτή η επαίσχυντη διαδικασία για τους μικροοφειλέτες.

 

Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες στο Δήμο μας να σηκώσουν κεφάλι. Να μην αφήσουν τη Δημοτική Αρχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κ Βούρου να βάλει ακόμη βαθύτερα το χέρι στη τσέπη τους, είτε με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου, είτε εισάγοντας τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, είτε με κατασχέσεις στους μικρο-οφειλέτες, είτε με ότι άλλο σκαρφιστούν από τη φαρέτρα των αντιλαϊκών μέτρων.

 

 

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.