}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψε την ύπαρξη εγγράφου της ΚΤΥΠ με το οποίο χαρακτηρίζεται ακατάλληλη μια πτέρυγα του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας. Επιπλέον υπογράμμισε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν από την πλημμελή συντήρηση του συγκροτήματος με ευθύνη τόσο της νυν όσο και της πρώην δημοτικής αρχής.

Καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου το θέμα τέθηκε εκ νέου και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/10.

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Δημοτική Αρχή του κ. Βούρου για το σοβαρότατο αυτό θέμα,

Θεωρούμε απαράδεκτη μια στάση του τύπου “θα  δούμε τι περνάει από το χέρι μας” και μάλιστα εάν και εφ’ όσον “το επιτρέψουν τα οικονομικά του Δήμου”. Αυτή δεν είναι  ούτε υπεύθυνη ούτε σοβαρή αντιμετώπιση ενός θέματος που άπτεται της ίδιας της ασφάλειας εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ο Δήμος έχει ευθύνη χωρίς καμία χρονοτριβή να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες και επισκευές και  να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση και να απαιτήσουν άμεσες παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν την ασφάλειά και τη λειτουργικότητα του σχολείου.

 

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.