}
Αρχική / Slider / Εύγε τα κατάφεραν! Γελοιοποίησαν τους εαυτούς τους…

Εύγε τα κατάφεραν! Γελοιοποίησαν τους εαυτούς τους…

Αυτό που έγινε χθες από μερίδα, δήθεν, μαθητριών (όλα δείχνουν ότι είναι μια παρέα 10 ατόμων που παρεισέφρησε στην παρέλαση), είναι υπό διερεύνηση και γρήγορα θα μαθευτεί ποιος ήταν ο σκοπός αυτών των κινήσεων και αν κάποιοι τους υποκίνησαν να το κάνουν.

Αυτό που πρέπει να ξέρουν από ΤΩΡΑ αυτά τα “κοριτσάκια” είναι ότι αν νομίζουν ότι με αυτές τις κινήσεις τσίρκου” που έκαναν κατάφεραν κάτι, είναι πολύ γελασμένα.

Πρώτα απ’ όλα πρόσβαλαν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους… αν και για να προσβληθεί μια οικογένεια θα πρέπει να έχει και κάποιες αρχές και αξίες να τις μεταδώσει στα παιδιά της.

Πρόσβαλαν με τον πιο χείριστο τρόπο την έννοια της ημέρας και τον συμβολισμό της αφού για να έχουν αυτή την στιγμή το “δικαίωμα” να κάνουν τέτοια  καραγκιοζιλίκια, χιλιάδες Έλληνες έδωσαν την ζωή τους και την ψυχή τους πριν από περίπου 80 χρόνια και ανάμεσα τους πιθανόν θα είναι και οι παππούδες τους ή κάποιοι συγγενείς τους.

Προσβάλαν βέβαια και τους συμμαθητές τους που με περισσή σοβαρότητα και σεβασμό αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο τις παρελάσεις και αυτά που συμβολίζουν. Και αυτό είναι ευχάριστο γιατί αφορά την πλειοψηφία της νέας γενιάς.

Το ότι πρόσβαλαν επίσης με τον χειρότερο τρόπο τις τοπικές αρχές και τον Μητροπολίτη Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας που μας έκανε την τιμή, μαζί με την συνοδεία του, να παρακολουθήσει την παρέλαση είναι δεδομένο και αυτονόητο.

Μεγάλη απρέπεια και αγένεια μπροστά σε ανθρώπους που θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και απέναντι σε αυτούς που προσεύχονται για να έχουν υγεία και ευδαιμονία – εκτός αν είναι άθεοι που δεν θα μου ήταν παράξενο να το ακούσω, όταν με τέτοιο θράσος προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, μη σεβόμενοι ήθη, συμβολισμούς, θεσμούς και παρουσίες.

Όπως και να έχει αναμένεται γρήγορα να διαλευκανθεί από που προήλθε αυτό το “τσίρκο ” που πέρασε για μερικά δευτερόλεπτα μέσα από την πόλη μας, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, παίρνοντας τα δευτερόλεπτα δημοσιότητας και γελοιότητας που του αντιστοιχούν, μαζί με τον χλευασμό όλων μας.

 

photo: e-kafeneio.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

2 comments

  1. Ως πολίτης αυτής της πόλης, πιο πολύ προσβλήθηκα από τις δηλώσεις Βούρου περί “γελοίων υποκειμένων” κι από την απροκάλυπτη ρουφιανιά περί “ταυτοποίησης”, αναφερόμενος σε δέκα κορίτσια εφηβικής ηλικίας, παρά από αυτό καθ` αυτό το περιστατικό.

    Με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, έκαναν ό,τι έκαναν θεωρώντας το ακτιβισμό. Δεν συμφωνώ με την αισθητική του συγκεκριμένου ακτιβισμού και θεωρώ ότι ήταν άστοχος. Αλλά ακόμα πιο άστοχοι και προκλητικοί οι χαρακτηρισμοί και η στοχοποίηση που εκστομίστηκαν από τον πρώτο πολίτη της πόλης για δέκα κορίτσια.

    Αν κινδυνεύει το πολίτευμα κι οι θεσμοί από δέκα κορίτσια, και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε.

  2. Εγώ από αυτά που βλέπω να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν μου φαίνονται για μαθήτριες. Εκτός αν έχουν μείνει καμια 20ετία στην ίδια τάξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.