}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Τώρα αρχίζουν τα “πάρτι”.. Και θα είναι πολλά!

Τώρα αρχίζουν τα “πάρτι”.. Και θα είναι πολλά!

Στην ΑΕΚ έχουμε έχουμε ένα… προνόμιο που πολύ δύσκολα το βρίσκεις σε άλλους συλλόγους. Δεν βαριόμαστε ποτέ..Δεν ρουτινιάζουμε ρε παιδί μου δεν έχουμε αυτή την μονοτονία που υπάρχει σε άλλες ομάδες.

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος 

Πάντα θα έχουμε κάτι που θα μας απασχολεί ή πάντα θα δίνουμε έξτρα σημασία σε γεγονότα που σε άλλους συλλόγους ή θα τα άφηναν να περάσει χωρίς να ασχοληθεί κανένας ή θα τα απόκρυπταν τεχνηέντως τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι τους για να μην δώσουν περαιτέρω “τροφή ” σε εχθρούς και ..φίλους ώστε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα τους ή να την προστατέψουν, αλλά και να μην “κινδυνεύσει” από οποιαδήποτε πιθανή αρνητική εξέλιξη ή στην τελική θα γέλαγαν με αυτά , πάντα ανάλογα την σοβαρότητα του συμβάντος.

Εμείς στον “πλανήτη” ΑΕΚ ποτέ δεν θα περάσει ένας γεγονός ανεξαρτήτου σημασίας, χωρίς να υπάρχει η μέγιστη υπερβολή σε σχόλια , που αφορούν την εκάστοτε δήθεν ευθιξία πολλών ή της μεγάλης πάλι δήθεν ευαισθησίας που μας διακατέχει λες και εμείς είμαστε οι κριτές των πάντων και οι άριστα νομοταγείς “κινούμενοι” πολίτες μέσα στην κοινωνία.

Κάπως έτσι λοιπόν και μέσα από τους πρόσκαιρους ρυθμούς του πάρτι του Βράνιες για το οποίο έγινε τόσος λόγος και ντόρος , πέρασε αυτή η εβδομάδα για να προετοιμαστεί η ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι που την περιμένει στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή. Ενός ντέρμπι που ναι μεν θα κρίνει αρκετά έως προς την παρούσα φάση για το που βρισκόμαστε , αλλά όχι ΟΛΑ.

Η Ένωση με θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή θα παραμείνει κοντά στην κορυφή , και θα αποκτήσει επιπλέον ψυχολογία για την συνέχεια.

Με αρνητικό θα απομακρυνθεί (πρόσκαιρα) από την κορυφή , αλλά το κυριότερο θα πρέπει μετά να ανακτήσει ψυχολογία ώστε να συνεχίσει το μαραθώνιο του πρωταθλήματος αλλά γνωρίζοντας πλέον ότι οποιαδήποτε άλλη απώλεια βαθμών θα αρχίζει να γίνεται καταστροφική για την μετέπειτα εξέλιξη.

Γνωρίζοντας ότι ο ΟΣΦΠ έχει δυνατή έδρα και θα μπεί φουριόζος στο παιχνίδι, ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση αφού όλο το τεχνικό τιμ έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, και να παρουσιάσει μια ομάδα με τακτική και  πλάνο στον αγωνιστικό χώρο , χτυπώντας την ομάδα του Πειραιά εκεί που έχει αδυναμίες ( π.χ σέντερ μπάκ) ή να εκμεταλλευτεί και την φυσιολογική κούραση που θα υπάρχει εκ μέρους τους , αφού μην ξεχνάμε έχει προηγηθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν που υπήρχε εκ μέρους μεγάλη προσπάθεια και κατασπατάληση δυνάμεων.

Όλα δείχνουν ότι θα παραταχτούμε με 4 στην άμυνα και ενισχυμένα άκρα (χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη στην αρχική 11αδα) αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την συμμετοχή ή όχι του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου , που αν δεν τα καταφέρει τελικά θα σηματοδοτεί για την ομάδα μια μεγάλη απώλεια όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αυτό που ζητά ο κάθε οπαδός – φίλαθλος της ομάδας είναι να τα δώσουν ΟΛΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου ανεξαρτήτως ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν , αφού σε ένα ντέρμπι εκτός του αποτελέσματος, σημασία μεγάλη στα μάτια του καθενός έχει, τι εικόνα θα παρουσιάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ.

Πόσο μάλιστα επί ενός αντιπάλου που τις προηγούμενες 2 δεκαετίες είχε καταστρέψει κάθε έννοια του υγιούς ανταγωνισμού μέσα από διαιτητικές αποφάσεις εντός αγωνιστικού χώρου (μέχρι και το VAR τώρα έχουν προσπαθήσει με επιτυχία να αλλοιώσουν – που ακούστηκε αυτό..)   , αλλά και γενικότερα μέσα και από αποφάσεις θεσμοθετημένων οργάνων που δεν έχουν προηγούμενο σε  όλη την Ευρώπη και όχι μόνο!

Όπως και να έχει αυτό που οφείλω να τονίσω είναι ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ – πολύ δρόμο ακόμα και ότι ναι το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ είναι κομβικό αυτή την στιγμή, αλλά δεν καθορίζει τα πάντα αφού αν υπολογίσουμε και τα play off θα συναντηθούμε μαζί του 4 φορές , χωρίς να μετράμε μια πιθανή κλήρωση μαζί τους και στο κύπελλο.

Σκοπός της ομάδας είναι ένας : να παραμείνει κοντά στην κορυφή έως το τέλος του πρώτου γύρου ώστε με διορθωτικές κινήσεις στις μεταγραφές του χειμώνα να παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή για την συνέχεια αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αυτή που κυριαρχεί στην σκέψη του καθενός.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.