}
Αρχική / Slider / Η άθλια κατάσταση των δημόσιων χώρων

Η άθλια κατάσταση των δημόσιων χώρων

Καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε ο χώρος άθλησης του Δήμου (επί των οδών Παπαφλέσσα και Αχαρνών) «Γ. Παυλάκης» στη Νέα Χαλκηδόνα, ο οποίος όπως και άλλοι δημόσιοι χώροι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας (Μ. Κουτσάκης) και Τεχνικών Υπηρεσιών (Δ. Κανταρέλης).

Η Δημοτική Αρχή φαίνεται να βάζει ψηλά στις προτεραιότητές της, την ασφάλεια και υγιεινή των χώρων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν οι πολίτες.

Στα πλαίσια αυτά και μετά από τις καταγγελίες του Προέδρου του σωματείου που χρησιμοποιεί τον χώρο στη Νέα Χαλκηδόνα, προχώρησε σε σφράγισμα γηπέδων, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν τα παιδιά που αθλούνται εκεί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι δημόσιοι χώροι χρειάζονται φροντίδα και αυτή πρέπει να γίνει χωρίς να διαταραχθούν οι δραστηριότητες που φιλοξενούνται σε αυτούς. Ειδικά στους αθλητικούς χώρους καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων και των υποδομών τους.

Τρανό παράδειγμα το κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού. Το ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου το βρήκε χωρίς επαρκή φωτισμό, με κίνδυνο να μην μπορεί να αγωνιστεί εκεί η ομάδα χάντμπολ, η οποία φέτος δοκιμάζεται στην πρώτη κατηγορία με αντιπάλους τα μεγαθήρια Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ. Όπως έγινε γνωστό, λόγω οικονομικής αδυναμίας του Σωματείου και έλλειψης χρημάτων στα ταμεία του Δήμου, η λύση δόθηκε με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου και τους κατάλληλους χειρισμούς από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Σπύρο Μπερδέση.  

Πρόσφατα σταμάτησαν προσωρινά και τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας ώστε να ελεγχθούν και να επισκευαστούν τα οχήματα που είχαν αναλάβει την μετακίνηση των πολιτών και ήταν και αυτά σε άθλια κατάσταση. Ήδη το ένα εκ των τριών λεωφορείων επισκευάστηκε και βγήκε ξανά στους δρόμους.

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.