}
Αρχική / Slider / Η λέσχη ιστορίας και πολιτισμού τιμά τον Λουκά Μπάρλο

Η λέσχη ιστορίας και πολιτισμού τιμά τον Λουκά Μπάρλο

ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΕΚ 

EΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την εκδημία του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ Λουκά Μπάρλου. Ολόθυμη η αγάπη των Ενωσιτών για τον εμπνευσμένο πρόεδρο, ο οποίος εκτόξευσε τη δυναμική της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων σεβόμενος έμπρακτα τους μεγαλειώδεις συμβολισμούς της κοσμαγάπητης ομάδας μας.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, ως ελάχιστο αντίδωρο στην ανεκτίμητη προσφορά του, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Λουκά Μπάρλο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δίστομο, η οποία περιλαμβάνει τρισάγιο στον τάφο του στο τοπικό Κοιμητήριο στις 11.30 π.μ., ομιλία–χαιρετισμούς από βαρυσήμαντες προσωπικότητες που βίωσαν το μεγαλείο του και έκθεση φωτογραφιών του ιστορικού προέδρου στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Νόνη Μπάρλου για την ουσιώδη συμβολή της στην εκδήλωση, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την κα Αγγελική Αρκάδη για την παραχώρηση σχετικού υλικού για φωτογραφική έκθεση, τον κ. Ανδρέα Δημάτο που θα συντονίσει την εκδήλωση και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά για την αγαστή συνεργασία.

Ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης ιστορίας της.

ΥΓ. Όσοι έχουν την πρόθεση να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Διστόμου για να τιμήσουν τη μνήμη του Λουκά Μπάρλου (ταξιδεύοντας με το πούλμαν που προτίθεται να δρομολογήσει η Λέσχη) παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στον κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλο, τηλ.6944 644 897.

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.