}
Αρχική / Slider / Πρώτη νίκη!

Πρώτη νίκη!

Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στη μεγάλη κατηγορία, πάθος και δύναμη, έλεγχος του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή και πολύ καλή διαχείριση του αγώνα. Ο Ιωνικός έδειξε ότι άμα θέλει, μπορεί!

Η ομάδα μας, με τη βοήθεια του κόσμου της, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε από την αρχή διαφορά τερμάτων την οποία κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Φαίακα να αντιδράσει.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 13-9 υπέρ της ομάδας μας και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (45) η διαφορά έφτασε μέχρι και τα έξι γκολ (20-14) με τον Φαίακα να επανέρχεται και να μειώνει 5 λεπτά πριν το τέλος στα τρία γκολ (22-19), διαφορά με την οποία τελείωσε ο αγώνας (24-21).

Λιόλιος πρώτος σκόρερ του αγώνα με 6 γκολ, Αϊβαλιώτης 5 γκολ και Αντωνόπουλος 4, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο τερματοφύλακάς Σύγγαρης με σημαντικές επεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στα αρνητικά τα τρία χαμένα πέναλτι!

Στα θετικά ο κόσμος στις κερκίδες που βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας!

 

Ο Μάκης Παπακώστας, προπονητής του Ιωνικού, δήλωσε:
«Καταφέραμε και κρατήσαμε την επίθεση του Φαίακα κάτω από τον μέσο όρο της ενώ εμείς ανεβήκαμε επάνω από τον δικό μας στην επίθεση. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, ήταν συγκεντρωμένη και τα εξήντα λεπτά, είμασταν ώριμοι στα κρίσιμα σημεία και είχαμε γκολ από τα έξι μέτρα, κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αυτή η νίκη είναι νίκη ψυχολογίας και τίποτα παραπάνω, οι δύο βαθμοί οπωσδήποτε είναι απαραίτητοι, αλλά δεν θα σημαίνουν τίποτα εάν στη συνέχεια δεν είμαστε συγκεντρωμένοι κα σοβαροί.»

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.