}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Αλ. Γούλας: το Δ.Σ. να καταδικάσει τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής

Αλ. Γούλας: το Δ.Σ. να καταδικάσει τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής

Τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν τον τραυματισμό αστυνομικών και υλικές ζημιές, ζητά με επιστολή του να καταδικαστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Πόλης Ενότητα” Αλέκος Γούλας. 

Διαβάστε την επιστολή του

Νέα Φιλαδέλφεια  1/10/2019

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Οι εικόνες ασχήμιας και βίας που έζησε η πόλη μας την Κυριακή το βράδυ έκαναν ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση και αίσθηση, όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και σε όλη τη χώρα. Ανεγκέφαλοι οπαδοί, που θέλουν να λέγονται και φίλαθλοι, επιτέθηκαν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ  σε περιπολικό του τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και σε αξιωματικούς της ομάδας ΔΙΑΣ προκαλώντας σοβαρούς  τραυματισμούς, καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα, και όλα αυτά μπροστά στους  τρομαγμένους   κατοίκους, στα απορημένα νεανικά μάτια, στους επισκέπτες της πόλης και στους έντρομους  περαστικούς οδηγούς.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο οφείλει στη συνεδρίαση της Τετάρτης  να καταδικάσει ομόφωνα τα επεισόδια καθώς δημιουργούν αρνητική  εικόνα για την πόλη, δικαιολογημένη ανησυχία στους κατοίκους της και προορισμό προς αποφυγή κατά τις ημέρες των αγώνων. Οφείλει επίσης σε συνεργασία με τις αρχές να προλάβει μελλοντικές παρόμοιες αρνητικές σκηνές, πριν αυτές γίνουν κακή συνήθεια για την περιοχή μας.

Αλέκος Γούλας

Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.