}
Αρχική / Slider / Τα είχε όλα εκτός από τη νίκη

Τα είχε όλα εκτός από τη νίκη

Όλα τα είχε ο αγώνας του Ιωνικού με την Πυλαία, εκτός από τη νίκη! 


Αγωνιστικά είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη αλλά κάποια λάθη και η «ψυχή» της αξιόμαχης Πυλαίας έκριναν το παιχνίδι υπέρ τον φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά και κατάφερε στο 20′ να προηγηθεί με τρία γκολ διαφορά (8-5) και αφού έχασε δύο συνεχόμενα πέναλτι και δέχθηκε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο , το ημίχρονο ελήξε με το σκορ στο 9-9!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πυλαία μπήκε δυναμικά και έχοντας καλύτερες επιλογές σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να σημειώσει 5 γκολ σε επτά λεπτά και να προηγηθεί με 9-14, ενώ το πρώτο γκολ του Ιωνικού σημειώθηκε περίπου 9 λεπτά από την αρχή του 2ου ημιχρόνου! Τα επόμενα 10 λεπτά κύλησαν στο ίδιο μοτίβο με το σκορ να είναι 14-19 στο 48’.

Ο Ιωνικός επιχείρησε αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει στο τελικό 20-22.

Στο στατιστικό κομμάτι, 2/5 πέναλτι ο Ιωνικός ενώ η Πυλαία είχε 6/6. Για τον Ιωνικό Λιόλιος και Αντωνόπουλος από 5 γκολ ο καθένας. Για την Πυλαία ο Κουμκίσης Ν. σημείωσε 9 γκολ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ραντούλοβιτς με 50% ποσοστό στις αποκρούσεις και 3/4 σωσμένα πέναλτι!

Ο Μάκης Παπακώστας, προπονητής του Ιωνικού, δήλωσε:
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης, η Πυλαία κέρδισε δίκαια, είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι εάν έχουμε τόσα χαμένα 6μετρα σουτ και, εάν θυμάμαι καλά τρία πέναλτι, νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που είμαστε είναι δύσκολο να διεκδικούμε κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή όμως, ο Ιωνικός είναι μία ομάδα η οποία ανήκει στη Handball Premier και είμαστε όλοι υπόλογοι στην ιστορία αυτού του μεγάλου Συλλόγου. Πρέπει να μάθουμε όλοι να λειτουργούμε κάτω από αυτή την πίεση. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και ελπίζω να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε γρήγορα. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε σήμερα το γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη και πρέπει να δώσει το παρόν σε όλα τα παιχνίδια!»

Ο Πάνος Γούσιος, προπονητής της Πυλαίας, δήλωσε:
«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού για όλο το περιβάλλον του αγώνα, γιατί πραγματικά φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται γύρω από την ομάδα και ήταν πολύ ωραία αυτά που είχαν ετοιμάσει. Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι ήταν ένα ματς ντέρμπι, οι ομάδες είναι ισοδύναμες, ίσως έπαιξε ρόλο ότι εμείς έχουμε μία ομοιογένεια την οποία δεν εκμεταλλευθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά σήμερα δείξαμε περισσότερη ωριμότητα στη διαχείριση του παιχνιδιού»

Στα εξωαγωνιστικά τελειώνοντας , είχαμε πρόγραμμα αγώνα, μουσική, cheerleaders, παρουσίαση των ομάδων από τον Mike Φουντεδάκη και κόσμο στις κερκίδες σε πρόγραμμα ισάξιο ευρωπαϊκών ομάδων!

 

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 20-22
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 6-4, 8-5, 8-7, 9-9 (ημχ.) 9-12, 10-14, 11-16, 14-19, 17-20, 20-22
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Παπακώστας, Βαγγέλης Μαντζόπουλος): Τσακνής, Αϊβαλιώτης 2, Βαρής, Αργυράκης, Μπούτος 2, Αποστολίδης, Ζαχάρης 1, Κρητικός, Συγγάρης, Αντωνόπουλος 5, Σιάτρας, Μαντζόπουλος 1, Χελιώτης 1, Λιόλιος 5, Τσάτσας 1, Μπουλούμπασης 2.
ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Γούσιος): Ραντούλοβιτς, Ζαφείρης 2, Ανθομελίδης, Μπάτζιος 2, Κουκμίσης Κ., Μέτσης, Κουκμίσης Ν. 9, Ψωμανθιανός, Ορφανουδάκης, Ανανιάδης 1, Καλόμοιρος 2, Καβουσανάκης 3, Παπαγεωργίου 2, Τριανταφυλλίδης 1, Αλατσατιανός, Τσόχας.
Διαιτητές: Τσάκωνας-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 9-10, Πέναλτι: 2/5-6/6

 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
ΑΕΚ- Φαίακας Κέρκυρας 33-25
ΑΣΕ Δούκα- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή 25-29
Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΣΧ Πυλαίας 20-22
Bianco Monte Δράμα- Φίλιππος Βέροιας 36-28
Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic 24-21
Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ 24-25

 

Η βαθμολογία της Handball Premier:
1. Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή 4
2. ΑΕΚ 4
3. Αερωπός 4
4. Δούκας 2
5. Δράμα 2
6. Φαίακας Κέρκυρας 2
7. Διομήδης Άργους 2
8. ΠΑΟΚ 2
9. Πυλαία 2
10 Άρης Νίκαιας 0
11. Ιωνικός ΝΦ 0
12. Φίλιππος Βέροιας 0

 

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.