}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Κάλεσμα για τον Ποδονίφτη

Κάλεσμα για τον Ποδονίφτη

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Ποδονίφτης όαση αναψυχής
ΟΧΙ στο σχέδιο τσιμεντοποίησης

Στις 2 Οκτωβρίου εκδικάζονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι τρείς προσφυγές που έχουν κατατεθεί από το Δήμο μας, το Δήμο Αθηναίων και το Σύλλογο Ροή – Πολίτες υπέρ των ρεμάτων, κατά του σχεδίου εγκιβωτισμού – τσιμεντοποίησης των τελευταίων 780 μέτρων του Ποδονίφτη που διατηρεί ακόμα τη φυσική του μορφή.

Ένας ζωντανός βιότοπος, μια όαση πρασίνου που διατρέχει την ανατολική πλευρά της πόλης μας κινδυνεύει να μετατραπεί σε τσιμεντένιο οχετό.

Ο Δήμος μας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. απόφασης 305/20-12-2017) έχει εκφράσει την αντίθεσή του σε αυτό το οικολογικό έγκλημα.

Ζητάμε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή να υπερασπιστεί αυτή την ομόφωνη απόφαση που εκφράζει τη θέληση όλων των κατοίκων της περιοχής.

Σας καλούμε την επόμενη Τετάρτη 2/10 στις 9:30 πμ έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47) να υπερασπιστούμε το φυσικό περιβάλλον του Ποδονίφτη και να βάλουμε οριστικό τέλος στα σχέδια τσιμεντώματος.

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 


Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.