}
Αρχική / Slider / Με το δεξί η ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι για τον Ιωνικό.

Με το δεξί η ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι για τον Ιωνικό.

H AEK έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη Handball Premier περνώντας από την έδρα του ΠΑΟΚ με 20-23 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έδειξε την υπεροπλία και το βάθος της, έχοντας παίκτες που ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κρίνει ένα ματς με την απόδοσή του.

Κόντρα στον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό ο Ιωνικός, με σημαντικές απουσίες και τον τραυματισμό του Σωτήρη Αιβαλιώτη στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με μεγάλη διαφορά τερμάτων (29-9). Βάπτισμα του πυρός και για τους παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η Handball Premier είναι πολύ απαιτητική, όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Μάκης Παπακώστας επισημαίνει στο e-handball.gr, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι. Η άμυνά μας μέχρι ένα σημείο είχε καλή απόδοση. Ήμασταν λίγο άστοχοι επιθετικά και από τα 6 μέτρα. Γι’ αυτό το λόγο οφείλουμε να βρούμε λύσεις επιθετικά. Δεν αξίζει αυτή η εικόνα στον Ιωνικό. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και με όποιον και να παίζει πρέπει να προσπαθεί παραπάνω. Έχουμε ένα τελικό με την Πυλαία γιατί για μας τα παιχνίδια από την αρχή είναι τελικοί αν θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας. Έτσι, πάμε να χτυπήσουμε όλους τους αγώνες. Ο Ιωνικός πρέπει να θυμίσει παλιές εποχές»

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.