}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Άτταλος- Άμιλλα πολύ ωραίο θέαμα

Άτταλος- Άμιλλα πολύ ωραίο θέαμα

Ματς με πολύ ωραίο θέαμα και συγκινήσεις το Σάββατο το απόγευμα  στην αναμέτρηση του Άτταλου  με την Άμιλλα Περιστερίου για  το κύπελλο Αθήνας, με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας να είναι αυτή που προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Άμιλλας προηγήθηκε από πολύ νωρίς με το γκολ του Μπερνικόλα μόλις στο 4ο λεπτό. Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τον Άτταλο που δημιουργούσε ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις λιγοστές αντεπιθέσεις τους ήταν άκρως επικίνδυνοι.

Το ματς ”ξεκλείδωσε΄΄ από του Φιλαδελφειώτες στο τελευταίο τέταρτο, καθώς ο εντυπωσιακός Λύγκος σκόραρε στο 77′με εξαιρετική κεφαλία ”ψαράκι”, στην συνέχεια στο 86΄ο 17χρονος Παπαδημητρίου έκανε το 2-1 και το σκορ έκλεισε και πάλι ο Λύγκος στο 93′.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Προπονητής Γιάννης Χλωρός):  Παρασκευόπουλος, Κοντης (64′ Παναγιωτάκης), Κουλάι (46′ Χρυσανθακόπουλος), Κορλιές (46′ Δαρδαμάνης), Χρόνης, Μποζινάκης (74′ Παπαδημητρίου), Ντούμος, Κουλόλι, Λύγκος, Βάσος, Ντούλας.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Προπονητής Φόντας Καζακόπουλος):

Νικολακόπουλος,Σωτηρίου,Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος,Κλαυδιανός(77′ Χρυσαφίδης), Προβής, Χάλαρης (74′ Λαμπράκος),Κλαυδιανός, Πούλιος, Βλάχος, Δέγκλερης (83′ Καρράς).

 


Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.