}
Αρχική / Slider / Διαψεύσθηκαν οι “Κασσάνδρες”

Διαψεύσθηκαν οι “Κασσάνδρες”

Έχουν λυσσάξει οι «Κασσάνδρες» που πίστευαν ότι θα γίνει το θαύμα (για αυτούς), απελπισία για τους πολίτες, να μην συνεννοηθούν κάποια από τα υπεύθυνα πρόσωπα της πόλης μας και να υπάρξει ακυβερνησία. Ναι, υπάρχουν και οι λάτρεις της ακυβερνησίας. Πίσω από αυτήν κρύβονται συνήθως κάποιοι, οι οποίοι ανίκανοι να δημιουργήσουν οτιδήποτε, επιχαίρουν με την αποτυχία του άλλου, ακόμα και όταν αυτή έχει δραματικό αντίκτυπο σε αυτούς που ορκίστηκαν να υπηρετούν.

Σύμμαχός τους στην προσπάθεια αυτή, κάθε γραφική φιγούρα αυτής της πόλης που αντλεί νόημα για να συνεχίσει την μίζερη ζωή της από ένα σχόλιο, ένα like στο facebook, μια καρδούλα στο instagram.

Ατύχησαν οι “Κασσάνδρες” γιατί έγινε το πολιτικά ορθό. Το φυσιολογικό. Ουδής τσίμπησε στα δολώματα που του έριχναν επί τέσσερις μήνες και θα κυβερνηθεί ο Δήμος. Ναι, μην στεναχωριέστε αγαπητές «Κασσάνδρες», θα κυβερνηθεί ο Δήμος. Από ποιους; Μα από το 56% των δημοτών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 56% της πρώτης Κυριακής. Τόσο έλαβαν οι παρατάξεις που συνεργάζονται με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο. Ο προηγούμενος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, διοικούσε την πόλη επί πέντε χρόνια με ποσοστό πρώτης Κυριακής 18%.

Και τώρα, οι “Κασσάνδρες”, για να δικαιολογήσουν την αποτυχία των προβλέψεών τους, προσπαθούν να το παρουσιάσουν όλο αυτό ως ένα προϊόν συναλλαγής. Έτσι λένε στα καφενεία. Είναι συναλλαγή δηλαδή και όχι φυσιολογικό, αυτοί που θα βοηθήσουν στην κυβερνησιμότητα αυτού του Δήμου να καταλαμβάνουν κάποια αξιώματα, μέσα από τα οποία θα μπορούν να εφαρμόζουν τις πολιτικές για τις οποίες τους ψήφισαν οι συμπολίτες μας. Κλασικό παράδειγμα ο Τάσος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σε πόστο, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις στο παρελθόν και ήταν από τα θέματα που τόνισε την προεκλογική περίοδο. Ή ο Παντελής Γρετζελιάς που πρώτος δήλωσε την στήριξή του στον Γιάννη Βούρο την επόμενη μέρα της πρώτης Κυριακής. Ή ο Χρήστος Κοπελούσος του οποίου η παρουσία επί 40 χρόνια στην πολιτική ζωή του Δήμου, μόνο θετικά μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια (εκτός βέβαια από τις Κασσάνδρες, οι οποίες και θα κάνουν ότι μπορούν για να επαληθευτούν οι δυσοίωνες προβλέψεις τους). Το φυσιολογικό όμως είναι αυτός ο «Κλεισθένης» να ωριμάσει πολιτικά τα πρόσωπα που έχουν επιλέξει να ασχολούνται με τα κοινά και όλα να κυλίσουν ομαλά για την πόλη μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι τους δεν έχουν τις επιμέρους απόψεις τους και τις κόκκινες γραμμές τους.

Και βεβαίως η Φιλαηδόνα θα εξακολουθήσει να τηρεί την αντικειμενικότητά της, κριτική απέναντι στο λάθος, επιβραβεύοντας το σωστό. Και αυτή η σύμπλευση αγαπητοί φίλοι και φίλες είναι το σωστό και πρέπει όλοι να συγχαρούμε τα πρόσωπα που την πέτυχαν και να χαιρόμαστε για αυτή.

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.