}
Αρχική / Slider / Δημαιρεσίες και εκλογή Προέδρου την Κυριακή.

Δημαιρεσίες και εκλογή Προέδρου την Κυριακή.

Η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Στην συνεδρίαση που θα εκλέξει το Προεδρείο του οργάνου θα προεδρεύσει ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Οι ψηφοφορίες είναι μυστικές και σύμφωνα με τον νόμο ο Πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη του Δημάρχου, ο Αντιπρόεδρος από την δεύτερη παράταξη (Βασιλόπουλος) και ο Γραμματέας από την Τρίτη (Γρετζελιάς). Σε όλες τις ψηφοφορίες συμμετέχουν και οι 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Θα ακολουθήσουν μυστικές ψηφοφορίες για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η σύνθεση των δυο επιτροπών, όπως ρύθμιση του νόμου προβλέπει, εξασφαλίζει πλειοψηφία στην Δημοτική Αρχή με πέντε μέλη (Δήμαρχος, δύο αντιδήμαρχοι και δύο μέλη, Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου) και τέσσερα μέλη, ένας Δημοτικός Σύμβουλος από τις τέσσερις πρώτες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς στις 11:00 πμ.

 


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.