}
Αρχική / Slider / Συμπληρώνεται το puzzle των προσώπων που θα διοικήσουν τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Συμπληρώνεται το puzzle των προσώπων που θα διοικήσουν τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε ενημέρωση, για τον ορισμό από τον Δήμαρχο, του 3ου (εκ των πέντε) αντιδημάρχου. Ο Μιχάλης Κουτσάκης, προερχόμενος από τη Νέα Χαλκηδόνα, είναι δοκιμασμένο στο παρελθόν στέλεχος που έχει θητεύσει κατ’ επενάληψη  στην θέση την οποία ορίσθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί ο Ηλίας Τάφας ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Δημήτρης Κανταρέλης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου η Διοίκηση θα προτείνει τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/08/19

Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου, ανακοινώνουμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» Μιχάλης Κουτσάκης πρόκειται να αναλάβει τις εξής αρμοδιότητες:

Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού

Σύντομο Βιογραφικό: Διετέλεσε τελευταίος Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας. Έχει διατελέσει επίσης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ν.Φ. – Ν. Χ., Μέλος της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΔΑ, μέλος της ΠΕΣΥΔΑΠ. Για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της Ένωσης Κρητών Ν.Φ. – Ν. Χ., Αντιπρόεδρος Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων (ΕΒΕ) Ν.Φ. – Ν. Χ. Ζει και εργάζεται στη Νέα Χαλκηδόνα ως ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 40 χρόνια. 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.