}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας ανοιχτή συνέλευση με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του Β1 Τομέα , Ευκλείδη Τσακαλώτο,  Ειρήνη Γκαμάτση ,Γιώργο Μπουγελέκα και Κατερίνα Αρβανιτάκη .

Την εκδήλωση πλαισίωσαν και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Νανή Πολίτου, Τέρενς Κουίκ , Θέμης Κοτσιφάκης και Τσουκαλής Κώστας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να ενημερωθούν για τα κρίσιμα επίδικα των επερχόμενων εκλογών αναφορικά με την Οικονομία, την Υγεία , την Παιδεία και τα Εργασιακά.

Από τους καθ΄ύλην αρμόδιους ακούσαμε επιχειρήματα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που αφορούν άμεσα την ζωή όλων μας ενώ αναλύθηκαν με συγκριτικά στοιχεία τα προγράμματα των δυο μεγάλων κομμάτων.

Ειδική μνεία έγινε για τις αναλογικές δυνατότητες που πρέπει να παρέχει μια κυβέρνηση στην κοινωνία προκειμένου να επιτυγχάνεται η ίση πρόσβαση σε ευκαιρίες , δυνατότητες και παροχές σε ένα σύγχρονο κράτος.

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο ιδρυτής της Δύναμης Πολιτών Θανάσης Μάλλιος, η Πρ.  του Κοινοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αθανασίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλης  Ενότητα» Τάσος Κωνσταντινίδης, η Δ. Σ. και πρώην η  Αντιδήμαρχος Χαρά Ρόκου, ο Δ. Σ. Κωνσταντίνος Ντάτσης , και οι Πρ. Αντιδήμαρχοι Μαίρη Μαργαριτοπούλου, Κώστας Ευαγγελινός , Μίμης Κωνσταντάτος.


Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Σε εορταστική ατμόσφαιρα μπαίνει η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.