}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Λαμβάνουν θέση Καλύβης και Ουσταμπασίδης για την δεύτερη Κυριακή

Λαμβάνουν θέση Καλύβης και Ουσταμπασίδης για την δεύτερη Κυριακή

Λάβαμε από τον Θανάση Καλύβη την παρακάτω ανακοίνωση.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,

όσοι με παρακολουθούσατε στις αναρτήσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πέντε τελευταία χρόνια, όσοι παρακολουθούσατε τη δράση μου ή μαθαίνατε για αυτήν τα πέντε τελευταία χρόνια επίσης, όσοι ακούσατε τις ομιλίες μου ή διαβάσατε το προεκλογικό μου φυλλάδιο , γνωρίζετε ήδη τις θέσεις μου! Οι θέσεις, η στάση και ο λόγος μου στη πολιτική ζωή είναι δείγμα προσωπικότητας και η προσωπικότητά μου έχει συνέχεια, είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Αν αναιρούσα τις θέσεις μου θα ήταν σα να αναιρώ τον ίδιο μου τον εαυτό !! Σέβομαι τις απόψεις του καθενός. Εξάλλου από αυτές κρινόμαστε όλοι ανεξαιρέτως. Σε μία κοινωνία τόσο μικρή όπως είναι της πόλης μας , σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε, για αυτό και επιδιώκω μία ειλικρινή επικοινωνία με τους συμπολίτες μου. Δε θα γίνω μέρος κανενός συμφέροντος είτε προσωπικού είτε κομματικού! Παιχνίδια στη πλάτη μου δε θα κάνει κανένας! Δε θα αποφασίσουν άλλοι για εμένα χωρίς εμένα! Ανακαλώντας λοιπόν από τη μνήμη σας και υπενθυμίζοντάς σας όλες τις παραπάνω από καιρό δημόσια εκφρασμένες θέσεις μου, παραμένω σε αυτές. Προσδοκώ ένα καλύτερο αύριο για όλους μας , ένα καλύτερο αύριο για τη Πόλη μας , μια καλή συνεργασία με την παράταξη που πιστεύω ότι αύριο αξίζει να διοικεί το Δήμο μας, δίπλα στην οποία θα ταχθώ υπέρ στα καλά αλλά και απέναντι στα όποια αρνητικά τυχόν προκύψουν. Με λίγα λόγια,

ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ !!

 

Λάβαμε από τον Γιάννη Ουσταμπασίδη την παρακάτω ανακοίνωση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με στο δημοτικό συμβούλιο για την επόμενη τετραετία. 

Έφτασε η στιγμή να πάρουμε μια πολύ κρίσιμη απόφαση για το μέλλον της πόλης μας. 

Διαφωνώ και καταγγέλλω την στάση του επικεφαλής της παράταξης με την οποία κατήλθα στις εκλογές. 

Η προσπάθεια να μας επιβάλλει μια προσωπική του συμφωνία, με την χρήση ψυχολογικής βίας, αντιβαίνει στην δημοκρατική παράδοση της οικογένειάς μου και προσβάλλει τόσο εμένα όσο και τον κόσμο που με ψήφισε και με εξέλεξε.

Η επιλογή ενός επί σειρά ετών Δημάρχου, του κ. Γρετζελιά, να στηρίξει κάποιον υποψήφιο που εμφανίστηκε στα κοινά της πόλης μας λίγους μήνες πριν, κάποιον με τον οποίο σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αντάλλασσαν αλληλοκατηγορίες,  που τον χαρακτήριζε τουρίστα, είναι τουλάχιστον ακατανόητη.

 Η επιλογή μου θα είναι σίγουρα η στήριξη στον Άρη Βασιλόπουλο για το καλό της πόλης και των παιδιών μας, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Γιάννης Ουσταμπασίδης 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.