}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Παρουσία της Προέδρου της ΝΔ η συνεδρίαση του “Τώρα”. Τι απόφαση έλαβαν;

Παρουσία της Προέδρου της ΝΔ η συνεδρίαση του “Τώρα”. Τι απόφαση έλαβαν;

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

Αφού προηγήθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις με τους επικρατέστερους-για τον δεύτερο γύρο- υποψηφίους Δημάρχους Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο Συνδυασμός “Τώρα Ώρα” συνεδρίασε την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, στις 7:30μμ. στο χώρο του Εκλογικού Κέντρου του,  προκειμένου ν’ αποφασίσει σε δημοκρατικό κλίμα την κοινή γραμμή η οποία θα πρέπει να υιοθετηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019.

Κατά την πρώτη ώρα της συνεδρίασης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Τώρα Ώρα”  κ. Χρήστος Κοπελούσος, με το δημοκρατικό πνεύμα που τον διακρίνει, σκόπευε να προτείνει  στους συνεργάτες του ψήφο κατά συνείδηση.

Η επίσκεψη της Προέδρου της Τ.Ο. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κας Βάσως Φιλιππάτου καθώς και του Αντιπροέδρου αυτής,. κ. Παντελή Στεριάννη την ώρα της συνεδρίασης του Συνδυασμού όμως άλλαξε τα δεδομένα.

Η Πρόεδρος της Τ.Ο. ενημέρωσε για την απόφαση η οποία είχε προηγουμένως ανακοινωθεί τόσο σε εκείνη όσο και στον Πρόεδρο της Β4 Νομαρχιακής κ. Σπύρο Αβραμάκο, από τον Γ.Γ. του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Άδωνι Γεωργιάδη ως εντεταλμένοι του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πειθαρχημένος όπως πάντοτε άλλωστε- στις αποφάσεις του Κόμματος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Τώρα Ώρα” κ. Χρήστος Κοπελούσος  ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι ο ίδιος θα πειθαρχήσει στις αποφάσεις του Κόμματος αφήνοντας όμως στους ίδιους το δικαίωμα έκφρασης της προσωπικής άποψης.  Αφού έδωσε τον λόγο σε καθέναν ξεχωριστά ελήφθη ομόφωνα η απόφαση να στηρίξει ο Συνδυασμός “Τώρα Ώρα” τον Συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” του Γ. Βούρου.

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.