}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Αυτή η διοίκηση δίχασε τον τόπο

Αυτή η διοίκηση δίχασε τον τόπο

Αυτοί οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί της Δύναμης Πολιτών, της παράταξης που με Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας τον Άρη Βασιλόπουλο διοίκησε τα τελευταία πέντε χρόνια τις πόλεις μας, περί οργάνων μεγάλων συμφερόντων, οι οποίοι συνεχίζονται, δεν αφορούν μετά την περασμένη Κυριακή, απλά κάποια πρόσωπα.

Αφορά το 30% των ψηφοφόρων του Δήμου μας. Και μετά την δεύτερη Κυριακή θα αφορούν πολύ περισσότερους. Και αυτή ακριβώς η τακτική, την οποία ακολούθησε η διοίκηση Βασιλόπουλου σε πολλά θέματα την περασμένη πενταετία οδήγησε σε διχασμό την πόλη.

Με πρώτο και κυριότερο το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ακόμα και σήμερα δεν διευκρινίζει ποια θα είναι η στάση της, εφόσον ο λαός την αναδείξει ξανά διοίκηση. Ψελλίζει απλά κάποιες φορές ότι αυτοί που αποχώρησαν ήταν οι υπαίτιοι της εμμονικής στάσης της.

Το γήπεδο έχει πάρει πλέον το δρόμο του. Παρόλα αυτά κουβέντα δεν γίνεται από την Δύναμη Πολιτών. Ποτέ δεν μας διευκρίνισαν αν θα συνεχίσουν να κωλυσιεργούν με κάθε τρόπο την κατασκευή του. Αν θα βρουν πάλι κάτι σαν υψομετρικά ώστε να ψηφίζει η Βουλή (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ) και να γίνεται η πόλη μας θέμα αρνητικής συζήτησης απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας.

 

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.