}
Αρχική / Επώνυμα & Ανώνυμα / Αυτό είναι το στοίχημα

Αυτό είναι το στοίχημα

Αυτή η διοίκηση δυστυχώς απέτυχε. Δυστυχώς για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Δυστυχώς για τις επόμενες γενιές, χάθηκαν ευκαιρίες που δεν θα ξαναπαρουσιαστούν.

Μια Δημοτική Αρχή που ξεκίνησε με όλες τις συνθήκες να την ευνοούν και την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, έφτασε να προσπαθεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές, με εργάκια βιτρίνας, να αποσπάσει την εύνοια των συμπολιτών μας.

Η Δύναμη Πολιτών είχε ισχυρή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Άρης Βασιλόπουλος ήταν ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα στηριζόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ Δημάρχους της Αττικής. Είχε Περιφερειάρχη την στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατάφερε με τις εμμονικές απόψεις του να αγνοηθεί. Ελάχιστα ήταν αυτά που κατάφερε να κερδίσει για τις πόλεις μας. Τα περισσότερα από αυτά που προσπαθεί να πείσει ότι εξασφάλισε, είναι αριθμοί γραμμένοι σε προϋπολογισμούς είτε της Περιφέρειας είτε κάποιου υπουργείου. Χρήματα που δεν έλαβε και πιθανότατα δεν θα λάβει ο Δήμος μας, εφόσον δεν συνεχίσουν να ισχύουν οι προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω. «Φιλικές» δηλαδή Περιφέρεια και Κυβέρνηση.

Αυτή η διοίκηση έχει να περηφανευτεί για έργα που δρομολόγησαν οι προηγούμενοι. Μιλά για πλεονάσματα χωρίς να διευκρινίζει το υπέρογκο ύψος των οφειλών της. Έχει μαλώσει με όλους. Οι, παραιτήσεις και αποχωρήσεις στελεχών της, αποτελούν ρεκόρ. Οι καταγγελίες τους δε, αφορούν και θέματα κακοδιαχείρισης των οικονομικών του Δήμου. Κάνει συμμαχίες με γνώμονα το προσωπικό όφελος. Ο Άρης Βασιλόπουλος δεν μας είπε ποτέ πως θα μπορέσει να συνθέσει την επόμενη μέρα των εκλογών. Με ποιες παρατάξεις θα συμμαχήσει. Με το τοπικό πολιτικό κατεστημένο; Τα όργανα των συμφερόντων;Όπως χαρακτηρίζει τους αντιπάλους. Με ποιους;

Η πόλη χρειάζεται ισχυρή Δημοτική Αρχή. Ούτε μια ψήφο χαμένη σε φίλους, συνδαιτημόνες, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Και έναν Δήμαρχο ανοιχτό μυαλό, χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές. Αυτό είναι το στοίχημα αυτών των εκλογών και κατά την γνώμη μου μόνο ο Γιάννης Βούρος και η «Πολιτών Πολιτεία» μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το “στοίχημα”.


Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.