}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Βούρος: προσοχή στην προβοκάτσια ενόψει τελικού

Βούρος: προσοχή στην προβοκάτσια ενόψει τελικού

Νέα Φιλαδέλφεια, 10 Μαΐου 2019

Αύριο Σάββατο 11 Μαΐου η ομάδα της ΑΕΚ είναι έτοιμη να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη της το 16ο κύπελλο Ελλάδος.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα αναμένεται να βρεθούν με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός πολλοί φίλοι της ομάδας μας.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απαντήσουμε σε τυχόν «προκλήσεις» και μην πέσουμε στην παγίδα κάποιας «προβοκάτσιας», που στόχο θα έχει να δυναμιτίσει και να πολώσει το κλίμα λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Καλούμε όλους τους συναρμόδιους φορείς να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να προστατευθούν τα περίπτερα όλων των συνδυασμών που μετέχουν στις προσεχείς εκλογές.

Εμείς ως συνδυασμός «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» πέντε μήνες τώρα πορευόμαστε με χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις, χωρίς να οξύνουμε τα πνεύματα όσο και αν μας έχουν προκαλέσει. Στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε να κινούμαστε έως και την 26η Μαΐου.

Με τη νίκη!

 

 

 


Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.