}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας, επιλέγουμε για την ζωή μας…

Επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας, επιλέγουμε για την ζωή μας…

Οι εκλογές της 26ης Μάιου πλησιάζουν και καλούμαστε όλοι στο βαθμό που μας αναλογεί να αναλάβουμε την ευθύνη για την μετέπειτα πορεία της πόλης μας, της γειτονίας μας. Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα 5 χρόνια μετά την ανάληψη της Διοίκησης της Πόλης από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Βασιλόπουλου βρίσκονται σε ένα σημαντικό και κρίσιμο συνάμα σταυροδρόμι. Ποτέ στο παρελθόν η πόλη μας δεν είχε βρεθεί να έχει τόσο άσχημη, τόσο κακή εικόνα όσο αυτή που αντικρίζαμε καθημερινά, πριν η προεκλογική εκστρατεία του Δημάρχου… μας χτυπήσει την πόρτα! Ενός Δημάρχου που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μας έδειξε πως τα φρέσκα και τα νέα μυαλά δεν «κατοικούν» πάντα και σε νέα πρόσωπα!
Οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου έρχονται να αναδείξουν σε μεγάλη κλίμακα τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε ως πολίτες. Πέραν των καθημερινών και βασικών μας αναγκών για καθαριότητα, ασφάλεια, πράσινο και φωτισμό καλούμαστε να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που ορίζουμε ως πρωταρχική μας ανάγκη, ως ΘΕΛΩ από τους ανθρώπους που επιλέγουμε να αποφασίζουν για εμάς τα επόμενα χρόνια. Πάνω σε αυτούς τους τομείς ορίσαμε τους βασικούς μας άξονες για την επόμενη τετραετία και βάσει αυτών ζητάμε την στήριξη, και την συμπόρευση σας με εμάς. Έχουμε ανάγκη όλοι μας, έναν Δήμαρχο και μια Δημοτική Αρχή που δεν έχει ζυμωθεί μέσα σε κομματικούς σωλήνες με στείρα πρότυπα και κομματικά στεγανά. Η πόλη μας περισσότερο παρά ποτέ φωνάζει πως έχει ανάγκη την σύμπλευση όλων των υγιών της δυνάμεων έτσι ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα.
Κλείνοντας τούτη την τοποθέτηση μου θα ήθελα ενδεικτικά να αναφέρω κάτι το οποίο ως Φιλαδελφειώτη, θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου, σαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία αυτής της πόλης.
Αρχές Αυγούστου 2015… Ο Κένταυρος, το σημείο αναφοράς που είναι συνδεμένο με τις μνήμες όλων μας, συμπολιτών μας και μη, γίνεται παρελθόν και περνάει στο… πάνθεον της ιστορίας! Στην Πόλη ξημερώνει, αλλά το Ιστορικό αναψυκτήριο γκρεμίζεται μαζί με τις αναρίθμητες μνήμες μας και δεν θα ξαναδεί τον ήλιο ποτέ! Μπάζα! Η απερχόμενη Διοίκηση του κ. Βασιλόπουλου ακόμη μια φορά μας έδειξε, πως η συνήθης τακτική της είναι όταν το κεφάλι πονάει, να το κόβουμε! Ο παλμός και η ζωντάνια που υπήρχε στο Άλσος έσβησαν μαζί με την κανονικότητα, που γνωρίζαμε όλοι όσοι μεγαλώσαμε και ζήσαμε στην ευρύτερη περιοχή. Η προοπτική και η ελπίδα της παρέας που δημιούργησε ο Γιάννης Βούρος για να Υπηρετήσει την πόλη μας, είναι αρχικά να βάλει το θεμέλιο εκείνο λίθο που μαζί με τον Κένταυρο, θα ξαναχτίσει και θα επαναφέρει την ομορφιά και την κανονικότητα στη ζωή των Πολιτών της.

* ο Σωτήρης Κοσκολέτος είναι Πολ. Μηχανικός Τ.Ε.- Μsc Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.