}
Αρχική / Slider / Χωρίς εκδηλώσεις στη Νέα Χαλκηδόνα ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς (δείτε το πρόγραμμα)

Χωρίς εκδηλώσεις στη Νέα Χαλκηδόνα ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς (δείτε το πρόγραμμα)

Διήμερος φέτος ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, χωρίς εκδηλώσεις στην Δημοτική Ενότητα της Νέας Χαλκηδόνας.

Δείτε το πρόγραμμα που μας έστειλε ο Δήμος.

ΤΡΙΤΗ 30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ

 19.30 ENCARDIA

ΕncArdia είναι το όνομα του Ελληνικού μουσικού συγκροτήματος της “world music”, που εμπνέεται από τη πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου και της Κάτω Ιταλίας.  Με κιθάρες και βιολιά, με κύμβαλα κάθε λογής και χορούς εκστατικούς μέσα από τα τραγούδια, τους χορούς, τους θρύλους και τις σπαρακτικές μελωδίες των Ελληνοφώνων της κάτω Ιταλίας, οι  encardia σμίγουν με το κοινό τους σε ένα ακόμα ραντεβού. Μία συναυλία ταξίδι και γιορτή…

Κώστας Κωνσταντάτος: tamporello, βιολί, μαντολίνο, φωνή, Βαγγέλης Παπαγεωργίου: Ακορντεόν, Φωνή, Δημήτρης Τσεκούρας: Κόντρα Μπάσο, Φωνή, Μιχάλης Κονταξάκης : κιθάρα,  Ναταλία Κοτσάνη: Φωνή, Γιάννα Χαμαλέλη: Χορός

21.15 ΜΠΑΡΚΟ

Μια όμορφη, ζεστή παρέα φίλων με κοινά μουσικά γούστα, όνειρα και αναζητήσεις που εσμιξαν πριν από έξι χρόνια με σκοπό τι άλλο; Να απολαύσουν κάθε στιγμή στα μουσικά τους ταξίδια και να επικοινωνήσουν μέσω των εμφανίσεων τους με το κοινό. Έχουν συμπράξει σε αφιερώματα σε συνθέτες και στιχουργούς, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον σεβασμό στις πρωτότυπες εκτελέσεις των τραγουδιών.

Τραγουδούν: Μάξιμος Κοντιζάς – Χριστίνα Μιχαλάκη – Κώστας Αραβαντινός

Μπουζούκια: Κωνσταντίνος Κοντογιάννης – Αλέξανδρος Κουβέλης, Κιθάρα: Κώστας Αραβαντινός, Κοντραμπάσο: Αντώνης Τζίκας , Ακορντεόν:Δημήτρης Παπαδάμης, Ούτι: Μάξιμος Κοντιζάς

23.00 BEST BEFORE BAND

Οι BEST BEFORE BAND είναι μία pop rock μπάντα που δημιουργήθηκε από τους Σπύρο Μακρή και Γιάννη Σταυριανό. Μέσα από τις δυναμικές τους εμφανίσεις, δείχνουν τι σημαίνει LIVE PARTY.! Pop- rock ήχοι που έχετε λατρέψει από όλες τις δεκαετίες, θα γίνουν ένα μέσα στο μοναδικό non-stop πρόγραμμα το οποίο θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα κόκκινα!

Στεφανουδάκης Γιώργος: φωνητικά, Μαχφούζ Έλενα: φωνητικά, Σταυριανός Γιάννης : κιθάρα, Μακρής Σπύρος: μπάσο, Τσίχλης Μιχάλης: πλήκτρα, Κλωνάρης Πάνος: ντραμς

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ

ΛΙΜΝΗ ΑΛΣΟΥΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

11.00:     Εκπαιδευτικό Θεατρικό Δρώμενο «Το παιδί και το φεγγάρι που πέφτει»
Ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική αλληλεγγύη, προσαρμοσμένο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και ανοιχτή προς το κοινό. Εστιάζει  ειδικότερα στη μορφή κακοποίησης  του εκφοβισμού (bullying) ή εξαναγκασμού και στην ενδοσχολική βία. Στόχος του η εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Βubble Show
Τα παιδιά παίζουν και φτιάχνουν τις πιο μεγάλες σαπουνόφουσκες!!!

Πρόκειται για ένα διαδραστικό θέαμα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Παρέχεται ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και τα απαραίτητα υλικά για να παίξουμε μαζί με όλα τα παιδιά!

Ξυλοπόδαρος

Ένας χαρούμενος και εντυπωσιακός ξυλοπόδαρος θα υποδέχεται στο χώρο του Άλσους μικρούς και μεγάλους διασκεδάζοντας τους με αστεία πειράγματά.

Μαλλί της γριάς
Η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων κρύβεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό φουσκωτό σπίτι!!! Προσφέρεται στα παιδιά από έναν διασκεδαστικό ανιματέρ και γεμίζει την Πρωτομαγιά με γλυκές εικόνες και γεύσεις! Δωρεάν απεριόριστη κατανάλωση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ

19.00 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ από το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης

Χοροί από τη Λέσβο:  Συρτός & Μπάλος – Καρσιλαμάς – Απτάλικος  -Αϊβαλιώτικος Ζεϊμπέκικος – Τα Κ’τσα (Κουκια) –  Μαζωμένος

Το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης (Κ.Ε.Τε.) λειτουργεί ως σύλλογος από το 1997, με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια και κύριο καταστατικό σκοπό την διάσωση και διάδοση του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού (χορός, μουσική κ.α.). Την διδασκαλία και επιμέλεια έχει ο κύριος Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

19.45 ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ από τον Σύλλογο Ποντίων “Δημήτρης Υψηλάντης”

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1978 απο Πόντιους Φιλαδελφειώτες δεύτερης γενιάς που μετακόμισαν κυρίως από Βόρεια Ελλάδα (Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Πιερία, Θεσ/νίκη).
Φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στην Ν.Φιλαδέλφεια και Ν. Χαλκηδόνα. Αριθμεί περί τα 200 εγγεγραμμένα μέλη. Σε όλη αυτή την διαδρομή ο Σύλλογος δραστηριοποιήθηκε κυρίως σε εκδηλώσεις που αφορούν την διατήρηση και μετάδοση της ποντιακής παράδοσης.

20.00 LED SEFTELIN

Οι Led Seftelin δημιουργήθηκαν από τις μουσικές ανησυχίες μιας πολύ καλής παρέας. Με έντονες επιρροές από την ποντιακή μουσική παράδοση και πρωταγωνιστή την ποντιακή λύρα, αλλά και αγάπη για τη μουσική από όλον τον κόσμο, από το χθες και το σήμερα, αντιμετωπίζουμε τη μουσική σαν ένα πεδίο για πειραματισμό και διασκέδαση

Φώτης Κοζυράκης – φωνή, Νώντας Κυργιάκης – κρουστά, Αλέξανδρος Μιμίδης – πνευστά, ούτι, Γιάννης Φωτιάδης – ποντιακή λύρα, Κώστας Φωτιάδης – ποντιακή λύρα , Παύλος Φωτιάδης – κιθάρα

21.15 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

Διαδραστική παράσταση με τους ξεχωριστούς: Λευτέρη Ελευθερίου, γνωστό για το ταλέντο του στην υποκριτική, το τραγούδι και τις μιμήσεις και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, γνωστό και ως Άνθρωπο Ορχήστρα. Στο διάστημα των 3 ωρών που διαρκεί παντρεύει με μοναδικό τρόπο τη μουσική με την stand up comedy, το χιούμορ με την συγκίνηση, την σάτιρα με τη νοσταλγία, τα λαϊκά με τα μπλούζ, τις ορχήστρες με τις μπάντες και καταφέρνει να ταξιδέψει το κοινό του με παιχνιδιάρικη -πάντα- διάθεση σε αγαπημένες στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.

Συμμετέχει φιλικά ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου.


Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.